De ce nu îi dă Elena Marin replica lui Zanni, la Survivor: "Nu va răspunde cu aceeași monedă"

Publicat pe

Conflictul dintre Elena Marin și Zanni la Survivor este vechi, însă în ultima perioadă lucrurile par să se mai fi așezat între ei. Mulți au acuzat-o că se victimizează, în loc „să-l atace' direct pe Zanni, iar acum s-a aflat motivul pentru care nu îi dă replica. Logodnicul Faimoasei a lămurit misterul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tensiunile dintre Elena Marin și Zanni la Survivor au fost mult timp de nestăvilit aproape, dar în ultimul timp cei doi au evitat divergențele. Acuzații privind acest conflict care părea fără de sfârșit au fost de ambele părți, iar echipa s-a împărțit în tabere: cei care o susțineau pe Elena Marin sau cei care o acuzau că se victimizează pentru a impresiona publicul.

De ce nu îi dă Elena Marin replica lui Zanni, la Survivor: "Nu va răspunde cu aceeași monedă"De ce nu îi dă Elena Marin replica lui Zanni, la Survivor: "Nu va răspunde cu aceeași monedă"

De ce nu-i răspunde Elena Marin lui Zanni la Survivor

Într-o sesiune de întrebări răspunsuri pe pagina de Instagram a Elenei Marin, cineva a întrebat de ce Faimoasa nu-i răspunde lui Zanni cu aceeași monedă. De multe ori s-a observat în consiliile de nominalizare că Elena Marin s-a ferit să-l atace direct pe Zanni, încercând să-și păstreze calmul în multe situații. Astfel, fanii au vrut să afle care ar fi motivul pentru care nu a izbucnit.

Potrivit răspunsului oferit pe pagina de Instagram, care ar fi administrată de logodnicul ei, în lipsa Faimoasei, Elenei Marin nu-i stă în caracter să fie agresivă. Mai mult, el a lămurit că așa se întâmplă și acasă, când se nasc anumite divergențe.

Citește și: Cine este Elena Marin de la Survivor. E dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele

Citește și: Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor.Zanni, depășit de Elena Marin

Citește și: Elena Marin surprinsă de Zanni în timp ce făcea strategii cu un Faimos, la Survivor:„M-am băgat în boscheți'

Citește și: Maria Constantin se mărită!Când are loc nunta

Citește și: Fulgy de la Clejani a pus ochii pe Oana Zăvoranu:„Vreau să fie cu mine!'

Logodnicul Faimoasei: „Elena este un om bun'

De asemenea, Andrei a mai ținut să sublinieze că Elena Marin știe clar care sunt prioritățile ei și că se concentrează exclusiv pe ceea ce are de făcut, de aceea ea face tot posibilul să stea departe de certuri.

„Elena este un om bun, fix așa cum o vedem și la tv. Niciodată nu va răspunde cu aceeași monedă, cu siguranță sunt alte lucruri mai importante în competiție, cum ar fi să aducă puncte pentru echipă și să aibă grijă de ea în junglă. Sperăm că și cei de acasă vor aprecia acest lucru și îi vor acorda cel mai important vot.', a fost răspunsul oferit pe rețelele de socializare.

Zanni a recunoscut că a furat mâncarea Elenei Marin

Au trecut multe luni de când Zanni a fost acuzat de către colega lui, Elena Marin, că i-ar fi furat mâncarea. După săptămâni întregi de scandaluri, nominalizări și tensiuni între cei doi, Faimosul nu a mai rezistat și a recunoscut că el a fost cel care a furat mâncarea colegei sale, după ce, inițial, a negat că ar fi făcut asta.

„Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga-dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul. Era într-un loc în care umblă toată lumea și, după mine, era vina celui care a pus-o acolo. 

După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și, fără să știe că eu am fost acela, a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu am luat!‘, a povestit Zanni.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter