Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor. Zanni, depășit de Elena Marin

Publicat pe

Situația începe să se schimbe în clasamentul celor mai buni concurenți Survivor. În timp ce Ștefan Ciuculescu se află în frunte, Elena Marin l-a depășit pe Zanni, iar lupta devine tot mai acerbă. Iată cum stau lucrurile pentru Faimoși și pentru Războinici!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După săptămâna unificării, au avut loc schimbări deloc neglijabile în clasamentul celor mai buni concurenți la Survivor. În timp ce Ștefan Ciuculescu a rămas pe primul loc, Zanni, preferatul publicului, a fost întrecut de Elena Marin, deși au existat comentarii conform cărora aceasta nu ar avea șanse, nefiind o sportivă bună.

Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor. Zanni, depășit de Elena MarinClasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor. Zanni, depășit de Elena Marin

Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor

Au trecut cinci săptămâni de când a început competiția din Republica Dominicană și, după săptămâna unificării, situația s-a mai schimbat în clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor. Conform statisticilor meciurilor jucate până acum, Zanni, care este puternic susținut de cei de acasă, a fost întrecut de Elena Marin, deși, paradoxal, despre coregrafă se spunea că nu excelează la aptitudini sportive…

Citește și: O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a murit la doar 29 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Andreea Antonescu, în plin proces de divorț. Ce spune mama ei:„Sper să nu renunţe’

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie: „Mi-a mâncat tinerețile!’

Citește și: Imagini de la întâlnirea emoționantă dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii: „Faptul că a existat o conexiune între noi…”/ EXCLUSIV

Ștefan Ciuculescu, intrat în competiție cu doar o lună și jumătate în urmă, are cel mai bun punctaj de eficacitate din echipa Faimoșilor, din 51 de meciuri jucate sportivul câștigând 31. Locul doi îi revine Elenei Marin, care a adunat 78 de victorii din 141 de meciuri susținute. Pentru Zanni, situația nu stă la fel de bine, acesta coborând o poziție față de săptămâna anterioară și clasându-se pe locul trei.

La Războinici, clasamentul este neschimbat față de săptămâna anterioară. Primul loc este ocupat tot de către Maria Chițu, cu un procentaj de 63,8%, în timp ce pe ultimul loc se află Adelina Damian, cu 58 de meciuri jucate și doar 19 victorii, notează Wowbiz.

Cum arată clasamentul Survivor

Deocamdată, pe primul loc în competiție se află Maria Chițu, din echipa Războinicilor, în timp ce Zanni, unul dintre preferații publicului de acasă, ocupă doar locul 5. Iată cum arată clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor România, până la data de 31 mai 2021.

 1. Maria Chițu (Războinici) 94 meciuri, 60 victorii, 34 înfrângere, 63,8% eficacitate
 2. Ștefan Ciuculescu (Faimoși) 51 m, 31 v, 20 î, 60,8%
 3. Marius Crăciun (Războinici) 129 m, 73 v, 56 î, 56,6%
 4. Elena Marin (Faimoși) 141 m, 78 v, 63 î, 55,3%
 5. Zanni (Faimoși) 171 m, 94 v, 77 î, 55%
 6. Sebastian Chitoșcă (Faimoși) 126 m, 68 v, 58 î, 54%
 7. Andrei Dascălu (Războinici) 156 m, 82 v, 74 î, 52,6%
 8. Cosmin Stanciu (Faimoși) 150 m, 77 v, 73 î, 51,3%
 9. Albert Oprea (Războinici) 174 m, 76 v, 98 î, 43,7%
 10. Raluca Dumitru (Faimoși) 60 m, 26 v, 34 î, 43,3%
 11. Adelina Damian (Războinici) 58 m, 19 v, 39 î, 32,8%

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter