O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a murit la doar 29 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19

Publicat pe

Stephania Gómez Vargas, fostă concurentă la Exatlon Mexic, a murit la doar 29 de ani după ce s-a infectat cu COVID-19. S-a luptat până în ultima clipă pentru a supraviețui, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru Războinică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Stephania Gómez Vargas a fost internată într-un spital din Puebla pe 26 mai și tot acolo și-a dat ultima suflare. Fosta concurentă de la Exatlon Mexic a murit marți, 1 iunie, după ce organismul său nu a mai rezistat. Fratele sportivei anunța în urmă cu o săptămână că sora lui se luptă pentru viața ei, după ce a fost infectată cu COVID-19. „Începând de astăzi, miercuri, 26 mai, la ora 19:55, Steph se luptă pentru viața ei într-o stare gravă și delicată', anunța fratele fostei concurente, care cerea și sprijin financiar din partea internauților.

O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a murit la doar 29 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a murit la doar 29 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19

Imediat cum a ajuns la spital, medicii au anunțat familia că starea ei de sănătate este una extrem de delicată și că tratamentul este unul costisitor. Din păcate, fosta concurentă de la Exatlon Mexic a murit din cauza noului coronavirus.

Citește și: Andreea Antonescu, în plin proces de divorț. Ce spune mama ei:„Sper să nu renunţe'

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie: „Mi-a mâncat tinerețile!'

Citește și: Imagini de la întâlnirea emoționantă dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Teo Trandafir a împlinit 53 de ani. Ce farsă i-au pregătit colegii cu ajutorul Poliției

Fostă concurentă de la Exatlon Mexic a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Fosta concurentă de la Exatlon Mexic a murit la o săptămână după ce a fost internată. Familia sportivei este dărâmată de durere, iar pe pagina oficială de la Exatlon Mexic a apărut un mesaj în memoria lui Stephania Gómez Vargas.

„Astăzi ne luăm rămas bun de la o femeie, atletă și prietenă grozavă. Vă vom duce întotdeauna într-un loc foarte special. Vă mulțumim Steph pentru că faceți parte din familia noastră. Iubita noastră Torță Umană zboară sus!”, este mesajul trist postat de pagina de Instagram a Exatlon Mexic.

Stephania Gómez Vargas mai era cunsocută și drept „Torța umană'. Sportiva a participat la Exatlon Mexic în anul 2019 și a făcut parte din echipa Războinicilor. Tânăra a stat în competiție 14 săptămâni, însă a fost nevoită să plece acasă din cauza unor probleme de sănătate. Stephania Gómez Vargas suferise o fractură la tibie.

FOTO: Captură YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter