De ce s-a mutat Elena Chiriac de la Survivor în Londra, cu mama ei: „Nu ne-a fost ușor”. Adevărul despre relația cu tatăl ei / EXCLUSIV

Publicat pe

Elena Chiriac este o luptătoare, iar asta știm deja. A ajuns în finală „Ferma', iar la Survivor luptă cu îndârjire pentru fiecare punct în parte. Puțini știu însă detalii despre Faimosă, astfel că ne-a vorbit deschis despre motivele care au stat în spatele mutării cu mama sa, la Londra. De asemenea, a povestit și despre relația cu tatăl său și sprijinul de care s-a bucurat necontenit din partea sa.

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Chiriac s-a mutat de câțiva ani cu mama ei, în Londra și recunoaște că nu i-a fpst deloc ușor. Mai mult a catalagat-o drept una dintre cele mai grele etape pentru ea. Însă, a luat această decizie pentru viitorul și cariera ei. Se pare că nu au regretat deloc drumul ales, căci și ea, și mama ei, au reușit să-și îndeplinească o parte din țeluri.

De ce s-a mutat Elena Chiriac de la Survivor în Londra, cu mama ei: „Nu ne-a fost ușor'. Adevărul despre relația cu tatăl ei / EXCLUSIVDe ce s-a mutat Elena Chiriac de la Survivor în Londra, cu mama ei: „Nu ne-a fost ușor'. Adevărul despre relația cu tatăl ei / EXCLUSIV

De ce s-a mutat Elena Chiriac de la Survivor la Londra

Locuiești de câțiva ani la Londra, împreună cu mama ta. De ce ați ales să vă mutați și cum este viața acolo?

Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită. Mama a reușit să își construiască drumul către cariera la care a visat.

Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine, iar faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine. Nu ne-a fost ușor. Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Dar ne-am susținut una pe cealaltă și am reușit.

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'

Citește și: Andreea Tonciu, conflict cu Elena Chiriac, la Survivor 2022:”Nu pot să mă numesc prietenă cu ea”

Citește și: Cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce Vlad Gherman și-a asumat relația cu Oana Moșneagu.Actrița a postat fotografii cu noul ei iubit

Cum se înțelege Elena Chiriac de la Survivor cu tatăl ei

De asemenea, Elena Chiriac a vorbit și despre relația cu tatăl ei, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă. Cei doi se înțeleg foarte bine, comunică foarte des, chiar dacă ea nu se află în țară. De asemenea, concurenta Survivor a ținut să sublinieze că-i va fi veșnic recunoascătoare tatălui său pentru eforturile depuse pentru ea.

Știm că ai început să practici Taekwondo aproape întâmplător, grație tatălui tău. Și tot despre el spuneai că te-a sprijinit tot drumul tău sportiv. Ce relație ai cu el acum? Cât de des vă vedeți?


Tatăl meu a pus foarte mare preț pe sport. Ne-a susținut întotdeauna pe mine și pe fratele meu în disciplina sportivă. Chiar și când familia nu avea o situație financiară prea bună, tata întotdeauna găsea bani pentru cantonamentele noastre. El m-a învățat să nu renunț niciodată. El a fost mereu acolo să mă susțină în cariera sportivă. Fapt pentru care îi sunt veșnic recunoscătoare.

Avem o comunicare bună, mă susține în tot ceea ce fac și este mereu acolo să mă îndrume și să mă protejeze. Când sunt în România, ne vedem foarte des. Când sunt plecată, vorbim aproape zilnic. Nu există nimic care să poată distruge relația tată-fiică pe care o avem.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter