De ce și-a făcut Brigitte Pastramă peste 20 de operații estetice și ce necazuri a avut din cauza lor: "Era să mor!"

Publicat pe

Brigitte Pastramă are la activ nu mai puțin de 20 de intervenții estice, iar acum a spus și ce anume a determinat-o să apeleze la esteticieni de atâtea ori. Soția lui Florin Pastramă susține că s-a operat de atât de multe ori ca răspuns la reproșurile venite din partea bărbaților din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă avea trăsături frumoase, însă de-a lungul timpului s-a străduit din răsputeri să atingă perfecțiunea. Vizitele sale la cabinetul medicilor esteticeieni s-au îndesit odată cu trecerea anilor, iar diferențele au devenit tot mai vizibile, fiind adesea taxată de internauți din această cauză.

De ce și-a făcut Brigitte Pastramă peste 20 de operații estetice și ce necazuri a avut din cauza lor: "Era să mor!"De ce și-a făcut Brigitte Pastramă peste 20 de operații estetice și ce necazuri a avut din cauza lor: "Era să mor!"

Brigitte Pastramă are 20 de operații estetice

Brigitte Pastramă a început seria transformărilor cu ani în urmă. Pe când era o adolescentă, la 15 ani, fosta soție a lui Ilie Năstase atrăgea atenția cu frumusețea naturală. Anii au trecut și a făcut o serie de schimbări de atunci. A decis să se facă blondă, a pozat într-o revistă pentru adulţi, şi și-a făcut prima intervenţie, la nivelul sânilor. Au urmat apoi altele și altele care au transformat-o complet.

Retușul de la nivelul buzelor i-a schimbat fizionomia, prima sa intervenție de bioalcamide fiind un dezastru. Au urmat patru operații de schimbare a silicoanelor, a apelat la o rinoplastie, și-a pus grăsime în posterior, iar recent și-a pus fire în buze pentru a le îndrepta.

Brighitte Pastramă a spus și motivele pentru care a apelat la atâtea intervenții de-a lungul anilor. Vedeta susține că cei patru soți ai ei au fost cei care au determinat-o să pornească „pe acest drum', al transformărilor.

Citește și: A bătut recordul! Brigitte Pastramă, o nouă intervenție estetică la față!Cum arată acum

Citește și: Pe Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert le știe toată lumea, dar uite cum arată cealaltă soră a lor.Gabriela este extrem de discretă

Citește și: Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, în pericol de eliminare de la Survivor:„Încălcările de regulament au consecințe'

Citește și: Cum și-a cunoscut Stela Bizdu soțul și cum au depășit greutățile în relație:„Am pierdut o sarcină cu puțin înainte de…'/ EXCLUSIV

Brigitte Pastramă: „M-am operat pentru bărbații de lângă mine'

Mai mult, Brigitte a subliniat că și-a riscat viața, dat fiind că a făcut embolie pulmonară după una dintre intervenții. De asemenea, ea se plânge că acum actualul soț se plânge de faptul că ar avea prea multe intervenții estetice.

Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi!

Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele.

Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?, a precizat Brigitte, la „Xtra Night Show'.

Brigitte Pastramă își face o nouă intervenție estetică

Brigitte Pastramă, în vârstă de 43 de ani, susține că nu are de gînd să se oprească aici cu seria operațiilor estetice. Mai mult, ea a dezvăluit care este următoarea operație pe care are de gând să și-o facă.

„Acum vreau fire de întinerire ca să nu ajung să mă taie mai tare. Pune cineva fire în Chișinău, dar merg după ce fac vaccinul! Eu am făcut embolie pulmonară și, după vaccin, va trebui să fac niște injecții pentru tromboză', a mai povestit Brigitte Pastramă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter