Despărțiți, dar împreună! Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat. Cum au fost surprinși când au crezut că nu-i vede nimeni

Publicat pe

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea târziu s-au împăcat, din nou. Cei doi au o relație cu năbădăi, însă un lucru este cert: nu pot sta unul fără celălalt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După divorț, se pare că viața Ramonei de la Neatza cu Răzvan și Dani este plină de încercări. L-a cunoscut pe Cuza și s-a îndrăgostit nebunește, însă neînțelegerile nu lipsesc din relația lor. După o perioadă în care au stat despărțiți, Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea târziu s-au împăcat. Cei doi au lăsat deoparte supărările și și-au mai dat încă o șansă.

Când credeau că nu-i vede nimeni, Ramona Olaru și Cuza au fost fotografiați împreună la mall, ceea ce înseamnă că s-au împăcat pentru a… nici ei nu cred că mai știu a câta oară. Vedeta de la Antena 1 și iubitul ei au fost surprinși în timp ce mâncau o savarină în mașină și pare că au uitat complet de certuri, potrivit Spynews.ro.

Despărțiți, dar împreună! Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat. Cum au fost surprinși când au crezut că nu-i vede nimeniDespărțiți, dar împreună! Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat. Cum au fost surprinși când au crezut că nu-i vede nimeni

Ramona Olaru a divorțat, după 3 ani de căsnicie

Ramona Olaru l-a iubit foarte mult pe Bogdan, bărbatul cu care avea o relație de 5 ani. Cei doi au ajuns la divorț, deși vedeta nu și-a dorit sub nicio formă acest lucru. Ramona Olaru și Bogdan au divorțat la notar, după 3 ani de căsnicie.

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă.’, au dezvăluit surse din anturajul Ramonei la momentul respectiv.

Citește și: Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină faimoasă: era brunetă și avea alt stil vestimentar. Transformarea este incredibilă

Citește și: Ramona Olaru a divorțat la notar. Asistenta TV a semnat actele: 'A făcut totul pentru a-și salva căsnicia'

Citește și: Sexy-asistenta de la 'Neatza' Ramona Olaru, prima declarație după ce s-a aflat că divorțează: 'Nu îl iert…'

Citește și: Raluca Pascu a sugerat că Pepe ar fi infidel, cu o lună înainte de despărțire: „Nu am încredere în el! N-o să recunoască nici tăiat pe vene că a ieșit cu alta'

FOTO: Facebook, Spynews

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter