Diagnostic sumbru pentru iubitul artistei Oana Radu, aflat în stare gravă la spital: ”Se pare că îi vor amputa un membru inferior”

Publicat pe
Diagnostic sumbru pentru iubitul artistei Oana Radu, aflat în stare gravă la spital: 'Se pare că îi vor amputa un membru inferior'Diagnostic sumbru pentru iubitul artistei Oana Radu, aflat în stare gravă la spital: 'Se pare că îi vor amputa un membru inferior'

Cântăreața Oana Radu trece prin cea mai neagră perioadă din viața ei, după ce iubitul său a ajuns în starea gravă la spital, în urma unui incident cumplit, a cărui victimă nevinovată a fost. Bărbatul are arsuri pe 75% din suprafața corpului, iar pronosticurile sunt sumbre.

Oana Radu trăiește de o săptămână un adevărat coșmar, după ce iubitul ei, aflat în locul nepotrivit la momentul nepotrivit, a fost una din victimele unui nebun care a atacat la întâmplare. Împroșcat cu benzină și incendiat, iubitul artistei a a ajuns în stare deosebit de gravă la spital, iar acum, la o săptămână după, pronosticurile sunt dintre cele mai negre.

Iubitul Oanei Radu are nevoie de sânge. Bărbatul e în stare gravă

'Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un mebru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine. El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut', a dezvăluit Oana Radu, care face apel pe rețelele de socializare către toți urmăritorii săi să doneze sânge pentru iubitul aflat în stare critică, Suflea Mihai Alin.

Cum a fost atacat iubitul Oanei Radu. Scenariul e de filme horror!

Filmul evenimentelor este unul desprins din filme horror. Atacul s-a petrecut în Craiova, iubitul Oanei Radu fiind unul dintre nefericiții care s-au aflat în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Din motive necunoscute, un bărbat a dat foc scării de bloc în care locuia, stropind apoi cu benzină trecătorii de pe stradă. 40 de persoane au fost evacuate din clădire ca urmare a scenelor de groază, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, luptători SAS, jandarmi şi pompieri.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Liviu Dragnea. Bombonica Prodana s-a reprofilat după divorțul de politician

Trecutul neștiut al Marianei Zaharescu, 'vocea de aur' de la Teleenciclopedia. A murit lăsând în urmă o viață tumultuoasă

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter