Diana Senteș de la Exatlon, testată pozitiv cu COVID-19, la o lună după ce a născut: ”Am întrerupt alăptarea”

Publicat pe

Diana Senteș a fost confirmată cu COVID-19, la o lună după ce a născut. Fosta concurentă de la Exatlon a anunțat că a contractat virusul și a fost nevoită să renunțe la alăptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o lună, Diana Senteș aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă și era extrem de fericită. Fosta concurentă de la Exatlon se bucura din plin de rolul de mămică, însă fericirea ei a fost umbrită după ce a primit rezultatul testului pentru coronavirus.

Diana Senteș de la Exatlon, testată pozitiv cu COVID-19, la o lună după ce a născut: 'Am întrerupt alăptarea'Diana Senteș de la Exatlon, testată pozitiv cu COVID-19, la o lună după ce a născut: 'Am întrerupt alăptarea'

Diana Senteș are COVID-19, însă continuă să stea alături de fetița ei. La recomandarea medicului, fosta concuretă de la Exatlon a întrerupt alăptarea.

'Păpăm cu biberonul pentru că neatenta de mami a făcut coronavirus. Cum este să ai coronavirus cu un bebe aproape nou-născut în casă: groaznic! La recomandarea medicului am întrerupt alăptarea, lucru care mă făcea foarte fericită și pe ea foarte mulțumită, dar nu avem încotro', a scris Diana Senteș pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție într-un caz de hărțuire și șantaj:„Au folosit pozele mele și ale fiicei mele!'

Citeșțe și: Diana Senteș, viitoare mămică, dezaprobă total alăptatul în public!”Nimeni nu vrea să vadă asta, zic eu”

Citește și: Diana Senteș de la Exatlon a născut o fetiță.Prima fotografie cu bebelușul

Citește și: Mădălina Vlad și Ciprian Mariș de la Exatlon se căsătoresc. Cererea în căsătorie a fost plină de panică:„Dacă nu mă omoară…'

Diana Senteș are COVID-19

Din fericire, fosta concurentă de la Exatlon are o formă ușoară a virusului. Diana Senteș s-a izolat din momentul în care a aflat că are COVID-19 și a mărturisit că a rămas fără gust și miros.

'Este a șase zi de carantină, sunt bine, nu am niciun alt simptom, doar pierderea gustului și a mirosului, în rest, se comport ca o răceală, poate cea mai simplă pe care am avut-o în viața mea. Și cam asta e, stăm în casă, izolați, sinistrați, părăsiți de toată lumea. Nu vrea nimeni să vină să ne vadă, la toată lumea le este frică de noi, suntem doi viruși', a mai adăugat sexy antrenoarea de fitness.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter