Mădălina Vlad și Ciprian Mariș de la Exatlon se căsătoresc. Cererea în căsătorie a fost plină de panică: „Dacă nu mă omoară...”

Publicat pe

Mădălina Vlad și Ciprian Mariș se vor căsători. Cel mai iubit cuplu de la Exatlon a dat vestea cea mare, iar momentul a fost cu adevărat unul unic, asta pentru că fostul concurent de la Exatlon a dorit să își ceară iubita în căsătorie într-un mod cu totul aparte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost un moment încărcat de emoții, dar și multă panică pentru Mădălina Vlad, de la Faimoși. Ciprian Mariș a decis să ceară ajutorul Inspectoratului de Poliție Cluj pentru a realiza cererea în căsătorie. Zis și făcut, doar că Mădălina s-a speriat îngrozitor, pentru că a fost oprită de Poliție și verificată minuțios, până să apară iubitul ei cu inelul și florile.

Mădălina Vlad și Ciprian Mariș de la Exatlon se căsătoresc. Cererea în căsătorie a fost plină de panică: „Dacă nu mă omoară...'Mădălina Vlad și Ciprian Mariș de la Exatlon se căsătoresc. Cererea în căsătorie a fost plină de panică: „Dacă nu mă omoară...'

'Am vorbit cu nașul meu, el s-a ocupat de tot. Am vrut să îi fac o surpriză, așa că am apelat la Poliție. Mai exact, am decis să organizăm un hold-up, să o ridice, să o verifice în trafic, le-am dat toate datele. Atunci când a fost nevoie, am apărut eu cu florile și cu inelul.

Mădălina tremura toată, mi-a și spus că tremură, era foarte agitată că Poliția a controlat-o la sânge, dar s-a liniștit. A spus Da, din fericire, altfel o lăsam la poliție', a spus, râzând, Ciprian Mariș pentru wowbiz.ro.

Ciprian Mariș: „Dacă nu mă omoară Mădălina, la anul vom avea nuntă'

Fostul faimos de la Exatlon este convins că Mădălina este dragostea vieții lui. El spune că sunt pregătiți pentru acest pas și că nunta vi fi anul viitor.

'Nu pot să zic că nu am avut emoții, este un moment care nu poate fi uitat. Da, am decis că este momentul să ne căsătorim, ne înțelegem perfect, ne iubim, știm și bune, și rele unul despre celălalt. Suntem pregătiți pentru acest pas, acum trebuie însă să mai stabilim detaliile nunții. Dacă nu mă omoară Mădălina când ajung acasă, după ce i-am făcut înscenarea, la anul vom avea nuntă. Dar sunt convins că e și ea fericită, așa cum am fost eu când a acceptat să devină soția mea, deci, cred eu, voi scăpa de o bătaie', a mai spus Ciprian Mariș.

Mădălina Vlad a mai fost căsătorită înainte să aibă o relație cu Ciprian Mariș

Mădălina Vlad a avut o căsnicie eșuată înainte de a îl cunoaște pe Ciprian, cel care urmează să îi devină soț. Mai mult, ea spune că cei doi se cunoșteau de mult, dar apropierea dintre ei a venit mai târziu.

'Noi ne cunoșteam de multă vreme, am dat și BAC-ul împreună cu olimpicii la Râmnicu Vâlcea acum 10 ani dar nu ne-am întâlnit atunci. Interesant este însă că eram în același loc, în același moment! Ne știam din vedere, de la Exatlon dar nu am interacționat până la gala de MMA din 16 decembrie, unde am fost să îi susțin pe el și pe Ion Surdu.

Citește și:

Raluca Pascu, primele declarații despre divorțul de Pepe: „Nu există decât doi vinovaţi'

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani. Primele lor declarații: „Vom crește fetița împreună'

Alexandra și Ionuț Bodi, „Regii' TikTok-ului, s-au despărțit. Care a fost motivul

Le-am luat un interviu pentru un vlog și acolo s-a întâmplat ceva, a fost chimie pur și simplu! Eu credeam că e doar un luptător și că abia scot două vorbe de la el, dar a fost o surpriză mare să văd  ce om interesant am descoperit! De la acel interviu a pornit totul, ne-am văzut după gala de MMA și de acolo a început magia!

Am ales să țin în secret relația pentru că divorțul meu a fost recent și am vrut să protejez totul! Sunt foarte bine acum, nu mă așteptăm să mă îndrăgostesc sau să am o relație atât de repede, însă e ceva ce nu pot explică în prea multe cuvinte! Mă bucur că trăiesc o poveste frumoasă și că a apărut Ciprian în viața mea acum!',  a declarat Mădălina Vlad despre relația cu Ciprian Mariș.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter