Draga Olteanu Matei s-a stins cu un mare regret! Care a fost cea mai mare dorință a actriței: "Poate mă ajută Dumnezeu înainte să mă duc"

Publicat pe

Draga Olteanu Matei a murit la vârsta de 87 de ani, lăsând un gol imens în sufletele tuturor! Din păcate, actrița s-a stins din viață cu un mare regret. Iată care a fost cea mai mare dorință a legendarei artiste, pe care nu a mai avut ocazia să și-o îndeplinească!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Draga Olteanu Matei a suferit enorm după moartea soțului ei, pe care l-a adorat! Astfel, în urmă cu șase ani a luat decizia de a se muta din Capitală. S-a retras Piatra Neamț.

În urmă cu un an, vorbele sale au fost cutremurătoare. Marea actriță preciza că nu crede că o mai duce mult timp. Cu toate acestea, avea o mare dorință, pe care, din păcate, nu a mai apucat să și-o îndeplinească.

Cea mai arzătoare dorință a actriței Draga Olteanu Matei

Cea mai arzătoare dorință a legendarei artiste a fost să-și transforme scenariile scrise într-un film şi eventual un mini-serial. Nu a mai avut această ocazie!

Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. Regina Lear e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi Sofronia', a spus Draga Olteanu Matei într-unul dintre rarele interviuri acordate în ultimul timp.

Draga Olteanu Matei nu-și mai serba ziua de naștere

Se confrunta cu probleme de sănătate, în ultimul timp slăbise extrem de mult și actriței Draga Olteanu Matei nu-i mai plăcea să-și serbeze ziua de naștere.

Nu-mi place să mă sărbătoresc şi să fac din asta un eveniment. Vă mulţumesc pentru tot, dar nu mai vreau să dau interviuri. Sunt bine, deocamdată şi sunt cu oameni care îmi sunt dragi', spusne Draga Olteanu Matei.

Draga Olteanu Matei: „Cine ajunge la capăt, scapă”

În ultimul interviu acordat TVR, cu puțin timp înainte de a împlini 87 de ani, Draga Olteanu a vorbit cu nostalgie despre anii tinereții și dragostea pentru tot și toate.

„Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele…m-am rugat lui D-zeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți', declara la acea vreme, Draga Olteanu. 

Citește și: Draga Olteanu Matei, un ultim interviu emoționant, acum o lună:„Pe dinăuntru mă simt puternică, pe afară sunt dărâmată!'

Citește și: Artiștii își exprimă regretele după moartea actriței Draga Olteanu Matei:„Era o mare valoare, nu se poate compara cu nimeni'

Citește și: De ce nu a avut Draga Olteanu Matei copii. Actrița a vrut să înfieze unul:'Mi-am dat seama că…'

Citește și: Cum s-a apropiat Daniel Buzdugan de Dumnezeu:„Sunt un atotpăcătos'. Ce rugăciune spune cel mai des / EXCLUSIV

Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani

Actrița Draga Olteanu Matei, internată săptămâna trecută în stare gravă la spital, a murit la vârsta 87 de ani. Starea de sănătatea a marei actrițe era ‘foarte fragilă', fiind internată de urgență la spital la finalul săptămânii trecute, având o hemoragie digestivă superioară.

Draga Olteanu Matei s-a stins cu un mare regret! Care a fost cea mai mare dorință a actriței: "Poate mă ajută Dumnezeu înainte să mă duc"Draga Olteanu Matei s-a stins cu un mare regret! Care a fost cea mai mare dorință a actriței: "Poate mă ajută Dumnezeu înainte să mă duc"

‘Pacienta este în stare critică. Este în şoc hemoragic. A suferit o hemoragie digestivă superioară. Este sedată, internată în ATI pentru Gastroenterologie, a declarat la acel moment medicul Diana Cimpoeşu.

Cine a fost Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale' în anul 1956, iar în același an a debutat deja în piesa „Ziariștii' de Alexandru Mirodan

Draga Olteanu Matei fost coana Chirița, Varvara și a făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soția lui Nea Marin, în show-uri TV și în filmul artistic „Nea Marin miliardar. În 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru.

Sursa foto: Facebook, Hepta, TVR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter