Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: "Mi s-a spus că nu o să fac nimic"

Publicat pe

Damian Drăghici a trăit o drama adevărată. Deși este compozitor, interpret şi producător muzical de succes, familia sa nu este mândră de realizările sale. A fost crescut de bunici și este de părere că nu și-a făcut tatăl nicicând fericit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Damian Drăghici a cântat pe scene mari, alături de celebrități de renume internațional, dar a trăit o drama neștiută! A ridicat săli întregi în picioare și, cu toate acestea, nu a reușit să-și facă familia mândră de realizările sale.

Damian Drăghici a vorbit rar despre familia sa, iar acum s-a aflat adevăratul motiv. Artistul a fost crescut de bunici, și-a cunoscut mama abia anul trecut și nimeni din familie nu se arată mândru de realizările sale. Pare un scenariu desprins din filme, însă este drama trăită de Damian Drăghici.

Damian Drăghici, despre drama sa: „Bunicii m-au crescut”

„Bunicii m-au crescut. Pe mama am cunoscut-o acum un an, iar pe tata nu cred că l-am făcut niciodată fericit, nu l-am mulţumit, în general, nimeni în familie nu e mândru de mine, lucru care m-a deranjat şi de asta nu m-am oprit să încerc să dovedesc. Întotdeauna mă gândesc că nu am făcut nimic în viaţă, mi s-a spus întotdeauna n-o să faci nimic, o să te bată râsul… Când ţi se spune că nu o să faci nimic, sunt vorbe pe care ţi le spui, mai târziu, tu', spune artistul într-un interviu acordat Irinei Păcurariu la „Reţele de idoli', potrivit adevărul.ro.

Damian Drăghici s-a născut într-o familie de muzicieni. Astfel, a avut ocazia să învețe încă de la vârste fragede să cânte la diverse intrumente muzicale, în special la nai. După ce a împlinit 18 ani, drama lui Damian Drăghici s-a accentuat, atunci când a plecat din țară. A ajuns inițial în Iugoslavia, pe parcurs pașii îndrumându-l către Grecia. A trăit o perioadă destul de grea, fiind nevoit să cânte pe străzi și în cluburi.

Șansa i-a surâs când a fost descoperit de subsidiara olandeză a firmei Sony Music, când a avut ocazia de a înregistra. După o audiție în capitala Greciei, Damian Drăghici a primit o bursă integrală la Colegiul de Muzică Berkley, din Boston.

A locuit multă vreme la Los Angeles și are nu mai puțin de 20 de albume înregistrate. Cu toate acestea, cea mai mare mâhnire a sa pare să fie că nu a reușit să-și facă familia mândră.

Damian Drăghici, concert în balconul casei sale

În luna martie, în plină pandemie, Damian Drăghici a susținut un concert în balconul casei sale, foarte mulți oameni ieșind la ferestre, vrăjiți de sunetele naiului său.

Filmat de partenera sa de viață și urmărit cu atenție de băiețelul său, artistul a cântat cu dedicarea-i binecunoscută, preț de câteva minute, sonoritatea fiind amplificată de blocurile din beton. Chiar dacă nu s-a aflat pe scena Sălii Palatului, cu siguranță mini-concertul său emoționant a fost apreciat de sutele de vecini care l-au urmărit de la geamuri.

Citește și: A făcut pasul cel mare! Damian Drăghici a cerut-o în căsătorie pe Cristina.'Am avut emoții mari. Nu știam cum o să reacționeze'

Citește și: Damian Drăghici, gest impresionant! Artistul a ieșit în balcon și a cântat pentru vecini.”E datoria noastră să oferim hrană pentru suflet!”

Citește și: O rudă a lui Cătălin Moroșanu a ars de vie în spitalul din Piatra Neamț.„Mie nu-mi vine să cred, nu realizez!'

Citește și: Averea lui Alex Bodi s-a mărit înainte de a fi arestat!Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat un hotel, un cinematograf și o parte dintr-un castel

„Cred că în perioada pandemiei am ajuns într-un loc în care fugim de noi în fiecare zi – de asta divorţuri, separări. În următoarea viaţă, dacă ar fi să mă întorc şi să îmi aleg o meserie nobilă, aş vrea să fiu doctor. Nu există lucru mai nobil… aparent artiştii se dăruiesc altora, dar noi suntem egoişti, a transmis Damian Drăghici.

Damian Drăghici, tată pentru a doua oară la 48 de ani

După ce a trăit o drama, soarele a strălucit pe strada lui Damian Drăghici, care este topit după fiica sa: „Este incredibil pentru mine, care nu am dorit copil o viață întreagă'.

Nu și-a dorit copil, nu și-a imaginat că va fI tătic la această vârstă, dar acum a fost să fie. Iar Damian Drăghici deja și-a intrat în rol și se simte împlinit și extrem de fericit.

Artistul a dezvăluit, în premieră, că a avut chiar și o vasectomie timp de 10 ani, pentru a sublinia că într-adevăr nu și-a dorit copii.

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: "Mi s-a spus că nu o să fac nimic"Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: "Mi s-a spus că nu o să fac nimic"

„Mai mulți specialiști i-au spus și Cristinei că nu o să poată să aibă o sarcină sau copil, iar eu nu mi-am dorit copil și, în premieră, ca să zic așa, 10 ani am avut și vasectomie. Chiar nu am vrut copii. Dar a fost reversibilă'.

Iubita sa are numai cuvinte de laudă la adresa lui Damian Drăghici de când a devenit tată: „L-am văzut pe Damian pe care credeam că o să-l descopăr de la bun început. Un om iubitor și implicat și un copil ca și copilul nostru. Exact la fel. Văd doi copii, doi prieteni'.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter