După divorțul de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a întors la Victor Slav. Au petrecut seara împreună alături de fiica lor, Sofia

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu scandal, iar afaceristul a acuzat-o pe vedetă că nu are grijă de fiica ei. Seara trecută, Bianca Drăgușanu a fost alături de Sofia, dar și de fostul ei soț, Victor Slav. Cei trei s-au jucat și au râs împreună.

De ceva timp, Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu au mai stat împreună alături de fiica lor, Sofia. Micuța a venit în București și este foarte fericită să-și petreacă timp alături de părinții ei. Madi, mama Biancăi Drăgușanu este cea care are grijă de Sofia, atunci când vedeta este ocupată.

Alex Bodi a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că nu este o mamă bună și se folosește de copilul ei. Afaceristul a mai declarat că vedeta nu-i acordă toată atenția miceuței sale.

Citește și: Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu că nu are grijă de fetița ei:'Și-a folosit propriul copil'

Bianca Drăgușanu, cuvinte de laudă la adresa lui Victor Slav

După ce Alex Bodi a început să o acuze pe Bianca Drăgușanu că este o femeie care provoacă și că toți bărbații au bătut-o, vedeta face declarații neașteptate despre fostul ei soț. Bianca vorbește foarte frumos despre Victor Slav și spune că acesta a respectat-o și nu a lovit-o niciodată.

'Eu am fost respectată de fostul meu soț, de Victor. În relația cu fostul fotbalist am fost respectată. Pe mine Victor nu m-a atins nici măcar cu un cuvânt vreodată. Victor nu mi-a zis o dată un cuvânt urât', a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după divorțul de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a recunoscut că a bătut-o și a înșelat-o: 'I-am fost infidel'

FOTO: Instagram

După divorțul de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a întors la Victor Slav. Au petrecut seara împreună alături de fiica lor, SofiaDupă divorțul de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a întors la Victor Slav. Au petrecut seara împreună alături de fiica lor, Sofia
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter