Elena Marin și Raluca Dumitru s-au certat la Survivor: „A mai bătut alte fete”

Publicat pe

Se încing spiritele între Raluca Dumitru și Elena Marin, la Survivor România. După ce a avut loc conflicul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu, Raluca i-a reproșat Elenei că nu este atât de corectă pe cât vrea să pară. De aici și până la un schimb de replici acide, n-a mai fost decât un singur pas.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin și Raluca Dumitru nu se au la suflet una pe cealaltă, la Survivor România, chiar dacă se cunoșteau dinainte de a intra în competiție. Raluca este apropiată de Zanni și Sebastian, iar Elena Marin s-a apropiat mult de Ștefan Ciuculescu, în ultima perioadă. Drept urmare, vorbim aici de două tabere diferite.

Elena Marin și Raluca Dumitru s-au certat la Survivor: „A mai bătut alte fete'Elena Marin și Raluca Dumitru s-au certat la Survivor: „A mai bătut alte fete'

După ce a avut loc conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni la Survivor, emisiune difuzată de Kanal D, Raluca Dumitru a răbufnit și i-a spus Elenei Marin că nu este așa de corectă pe cât vrea ea să pară. Aceasta a fost scânteia care a aprins schimbul de replici dure care a urmat.

Citește și: Cum arăta Elena Marin înainte de Survivor.Era bombă sexy, iar acum s-a schimbat enorm

Citește și: Apropieri suspecte între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu, la Survivor.Cum au fost surprinși

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni, la Survivor:„E o cauză pierdută'

Citește și: Ce pedepse au primit Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor, după ce au încălcat regulamentul:„Decizia luată…'

Ceartă între Raluca Dumitru și Elena Marin la Survivor

Raluca Dumitru i-a reproșat Elenei Marin că ar fi fost de acord cu reacția pe care a avut-o Ștefan Ciuculescu la adresa lui Zanni, la Survivor.

„Nu te-am auzit că nu ți-a plăcut reacția lui (n.r a lui Ștefan) când a sărit la gâtul lui Zanni. Vorbeam de corectitudine și de faptul că tu, Elena, ești corectă 100% în această competiție', i-a spus Raluca Dumitru colegei sale.

Elena Marin susține că i-a spus lui Ștefan Ciuculescu că nu a fost de acord cu reacția pe care a avut-o față de Zanni și că dacă Raluca Dumitru nu a fost atunci de față, asta nu înseamnă că nu este adevărat.

Elena Marin, de la Survivor: „A mai bătut alte fete'

Elena Marin a ținut să mai puncteze și faptul că ea și Raluca Dumitru nu ar trebui să se amenințe la Survivor România pentru că sunt fete.

„Discuțiile pe care le-am avut cu Ștefan, la una dintre ele a fost și Cucu prezent, i-am spus că nu am fost de acord cu reacția lui, i-am spus că îl rog să se tempereze, faptul că nu a auzit Raluca nu înseamnă că nu am spus lucrul acesta.

Faptul că, într-adevăr, i-am spus lui că a avut curajul să le spună în față așa cum îi vede îmi asum și am spus și mai devreme, da, am făcut acest lucru.(…). Consider că suntem fete și că nu ar trebui să începem să ne amenințăm și să ne spunem că ne batem sau că sunt bătută când ajung în țară, că ea a făcut lucrurile astea și că a mai bătut alte fete și a mai tot povestit. Mi se pare prea urât pentru noi ca fete', a spus Elena Marin.

Raluca Dumitru, de la Survivor: „Exagerează mult'

Raluca Dumitru i-a spus Elenei Marin că exagerează și că, într-adevăr, ea este o fire vulcanică, dar nu intenționează să îi facă niciun rău.

„Mi se pare că exagerează foarte mult Elena pentru că ei așa îi place, să dramatizeze și să exagereze, să plângă foarte mult. Cred că i-a dat și o lacrimă când am amenințat-o că o iau de codițe. Cred că s-au supărat codițele între ele. De la a spune ceva și până la a face ceva este drum lung.

Da, eu sunt mai vulcanică, dar nu a atins-o nimeni, nu cred că am urlat la ea. Da, a fost o vorbă pe care am spus-o la nervi, da, îmi asum ceea ce spun, nu cum faci tu: „te rog, eu nu sunt așa, mie nu îmi place așa.' Să nu uităm că Ștefan vede doar când eu mă iau de tine, dar când tu faci glume sau mă ataci nu vede niciodată', a spus Raluca Dumitru, la Survivor România.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Kanal D

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter