Cine sunt Duo Turkeev de la Românii au Talent

Publicat pe

Cine sunt Duo Turkeev de la Românii au Talent. Duo Turkeev este unul dintre cuplurile cu mari șanse de a câștiga Românii au Talent. Cei doi acrobați au reușit să țină publicul cu sufletul la gură la fiecare apariție. În semifinală însă, au evoluat alături de fetițele lor și au impresionat până la lacrimi publicul și jurații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cei care s-au întrebat cine sunt Duo Turkeev de la Românii au Talent au fost uimiți să vadă că cei doi acrobați nu au evoluat singuri în semifinală. Cele două fiice ale lor, în vârstă de 3 și 11 ani, le-au fost alături și au ținut publicul cu sufletul la gură pe tot parcursul spectaculosului număr de acrobație la înălțime. Nu doar juriul a fost impresionat, ci și publicul, care i-a trimis direct în finală.

Cine sunt Duo Turkeev de la Românii au TalentCine sunt Duo Turkeev de la Românii au Talent

Cine sunt Duo Turkeev, finaliștii de la Românii au Talent

Duo Turkeev au devenit finaliști la Românii au Talent în urma unui număr spectaculos la care a participat toată familia. Grupul este format, de fapt, acrobații Dmytro şi Julia, artiști de circ. Cei doi au reușit să impresioneze juriul și publicul în semifinale, după ce au prezentat un număr spectaculos alături de cele două fiice ale lor, Liliya și Renata. Acrobații au avut mari emoții, cu atât mai mult cu cât mezina lor, în vârstă de doar 3 ani, a evoluat pentru prima oară pe scenă. Fiica lor cea mare are deja experiență, puștoaica participând deja la Românii au Talent în sezonul 11.

Citește și: Finaliști Românii au Talent. Ei luptă pentru premiul de 120.000 de euro

Citește și: Cine sunt cei 12 concurenți care se luptă în finala iUmor, pentru 20.000 de euro

Citește și: Alina Vidican și iubitul milionar se căsătoresc: „Va avea un nou nume…'

Citește și: Bianca Drăgușanu a mers la Poliție după scandalul cu Alex Bodi?„Nu există împăcare și nu mai vreau ceartă’

Citește și: Andra și David de la Mireasa s-au împăcat, după ce au anunțat că divorțează:„Visăm să devenim părinți’

Cine sunt Duo Turkeev, finaliștii de la Românii au Talent. Cei doi soți s-au cunoscut în Canada. Pe atunci, Dmytro lucra la Cirque du Soleil cu o altă parteneră, care s-a accidentat. Și pentru că cei de la circ au vrut să păstreze în program numărul lor, acrobatul că a fost nevoit să-și găsească repede o înlocuitoare. În urma castingului, a avut de ales din 5 videouri. Și astfel Julia i-a devenit parteneră de scenă, dar și de viață.

„Din audiţii avem cele mai frumoase amintiri. Ne-a plăcut foarte mult atmosfera de aici. Am fost foarte fericiţi pentru prestaţia noastră. Am fost fericiţi de cum s-a descurcat Liliya.

Am lucrat la Cirque du Soleil timp de nouă ani. Am făcut parte şi din alte circuri şi spectacole mari. Avem experienţa de a lucra pe scene mari şi sperăm ca fiicele noastre să aibă succes şi mai mult. Liliya a fost prima oară pe scenă la vârsta de patru ani. Acum, va fi şi Renata, la doar trei ani. Suntem antrenaţi şi pregătiţi, dar oricum, e mai greu cu copiii pe scenă.

Este un vis să fim aici şi să mergem mai departe, deocamdată vrem doar să ne bucurăm. Este despre familie, legătură, iubire şi o poveste reală pe scenă”, au spus Duo Turkeev în semifinală.

Duo Turkeev, propuși pentru premiul de originalitate

Cine sunt Duo Turkeev, finaliștii de la Românii au Talent. Numărul executat de Duo Turkeev la Românii au Talent alături de cele două fiice ale lor i-a trimis pe cei doi acrobați în finală. Cei doi au riscat destul de mult integrând-o și pe mezina familiei în numărul executat la înălțime. Renata a fost pentru prima oară pe scenă, iar emoțiile părinților ei s-au transmis și publicului. Acrobația a implicat-o, ce-i drept, mai mult pe Liliya, care a evoluat pentru prima dată la vârsta de 4 ani. Puștoaica a făcut niște acrobații la înălțime alături de părinții ei care i-au făcut pe spectatori să frisoneze.

Nu întâmplător, la finalul serii, când s-a anunțat că Duo Turkeev a intrat în finala Românii au Talent, jurații i-au ales pe cei doi acrobați și pentru Premiul de originalitate. În competiția pentru acest premiu, în valoare de 10.000 de euro, au mai intrat Daria Batschi-Beleca, Maria Rădeanu și Art of Robots.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter