Ella de la Puterea Dragostei nu-l poate uita pe Jador: ”L-am iubit foarte mult pe omul acesta”

Publicat pe

Jador și Ella de la Puterea Dragostei au avut o relație care a stârnit multe controverse. Cei doi au încercat să fie împreună, însă au ajuns la concluzia că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chiar și după atât timp, Ella de la Puterea Dragostei nu-l poate uita pe Jador. Cei doi au împărțit și bune și rele, însă sentimentele pare că au rămas și acum pentru brunetă.

'Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu', spunea Jador despre fosta lui iubită.

Citește și: Cum arată Ella de la Puterea Dragostei după ce și-a scos acidul hialuronic din buze: „Atunci când vorbeam mi se vedea o umflătură și devenise un complex”

Între cei doi nu a fost să fie, iar fiecare și-a văzut de viața lui. Ella și Jador de la Puterea Dragostei au fost printre concurenții favorați ai publicului.

Recent, bruneta a recunoscut că l-a iubit foarte mult pe Jador și chiar și acum îl poartă în suflet. Între cei doi nu par a mai fi șanse de împăcare, mai ales că artistul a declarat că nu are încredere să aibă o relație cu Ella.

'Sincer, l-am iubit foarte mult pe omul acesta, și nu am de ce să mint! Eu sunt o persoană sinceră, asumată, și dacă așa a fost să se întâmple, să ne tot certăm și să ne împăcăm, nu mai pot schimba nimic. Amândoi am fost reali și am trăit fără falsitate nimic! Numai câte lacrimi am dat eu în emisiune…Dar, dacă trag o linie, și mă gândesc sincer, cât a fost o legătură între noi, a fost frumos. Acum, nu mai pot spune nimic. Doar că nu l-am scos din suflet. Atât', a declarat Ella de la Puterea Dragostei despre Jador, pentru Wowbiz.

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Ella de la Puterea Dragostei: „Nu mai avem nicio treabă”. Ce spune mama artistului despre fosta noră

Ella de la Puterea Dragostei nu-l poate uita pe Jador: 'L-am iubit foarte mult pe omul acesta'Ella de la Puterea Dragostei nu-l poate uita pe Jador: 'L-am iubit foarte mult pe omul acesta'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter