Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele în stradă: ”M-au dărâmat”

Publicat pe

Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele în stradă. Ada Palade a plecat, acum trei ani, din România și s-a mutat în Londra. Aceasta a trecut prin momente grele în străinătate, pe care a decis să le povestească acum. Ada a postat un mesaj pe contul ei de Facebook, unde a povestit calvarul prin care a fost nevoită să treacă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Cornel Palade a părăsit România, în urmă cu trei ani, și s-a mutat în Londra. Ada Palade a povestit, pe contul ei de Facebook, prin ce clipe de groază a fost nevoită să treacă, departe de casă. Aceasta a plecat în Londra cu prietenii ei, care nu ar fi făcut altceva decât să profite de bunătatea ei. Ada susține că cei pe care îi considera buni prieteni au dezamăgit-o enorm și au trădat-o.

Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele în stradă: 'M-au dărâmat'Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele în stradă: 'M-au dărâmat'

Ada Palade a alessă plece din România, acum trei ani, pentru că și-a văzut tatăl cum era minimalizat de oamenii, care nu înțelegeau ce înseamnă respect și moralitate. Totuși, aceasta a crezut din nou în oameni și a ales că plece departe de casă, în Londra. Acolo, prietenii ei au trădat-o și au dezamăgit-o, așa cum nu se aștepta niciodată.

Citește și: Fiica lui Cornel Palade a slăbit 40 de kilograme. Ada, declarații sincere: „Nu eram fericită”

Citește și: Cornel Palade, despre voucherele de 50 de euro pentru pensionari: „O bătaie de joc”

Citește și: Dani Oțil, adevărul despre relația dintre el și Anna Lesko: „I-am făcut altar, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți'

Citește și: Reghe, mesaj despre căsătoria cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan: „Contrariile se atrag, dar nu rezistă”

Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casă

Ada Palade a povestit, într-un mesaj postat pe Facebook, un incident neplăcut prin care a trecut din cauza celor pe care-i numea prieteni și în care a avut încredere.

Am plecat din România în urmă cu aproape trei ani. Mi-am lăsat familia pentru visul meu, gândindu-mă că o să am prieteni adevărați și cei mai buni, o persoană drăguță care să fie lângă mine, să mă susțină. Mă gândeam că acești oameni credeau în mine, că mă iubeau, că-și doreau să fiu fericită, dar se pare că cel mai important lucru pentru ei a fost chiria', a scris fiica actorului pe Facebook.

Ce i s-a întâmplat Adei Palade

Fiica lui Cornel Palade mărturisește că a crezut în prietenie, însă cei pe care îi numea prieteni, i-au greșit enorm. Aceasta s-a trezit după șase luni, singură în Londra, dată afară din casă, cu hainele în stradă. Ada Palade a povestit cu amănunte prin toate greutățile prin care a fost nevoită să treacă, după ce a plecat din România.

„Îmi iubeam viața lângă tipii ăștia, crezând în ei, dar ei tot m-au dărâmat. Șase luni după ce m-am întors la Londra am fost dată afară pe străzi, am întrebat o persoană în care am crezut și am greșit din nou. Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun. Mi-am lăsat în spate familia și țara mea din cauza mentalității, sexismului misogin și adevărului că nu pot lucra într-un mediu unde prostia și prostituția sunt puse drept o imagine a muncii, iar eu nu sunt asta', a mai scris Ada Palade, în posatrea făcută pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter