Reghe, mesaj despre căsătoria cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan: "Contrariile se atrag, dar nu rezistă"

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram un mesaj despre căsătorie, în care face o paralelă între ceea ce a trăit până acum – mariajul cu Anamaria Prodan și relația care îl face fericit acum – povestea de dragoste cu Corina Caciuc. Aflat în plin proces de divorț cu Prodanca, Reghe recunoaște că, uneori, contrariile se atrag, dar nu rezistă, drept dovadă mariajul lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce a devenit tată pentru a treia oară, se pare că Laurențiu Reghecampf are și planuri de nuntă împreună cu iubita lui, Corina Caciuc. Antrenorul de la Universitatea Craiova a postat un video sugestiv pe Instagram, un fel de atenționare chiar și pentru el, în ceea ce privește alegerea unei femei pe care o vrei drept soție.

Reghe, mesaj despre căsătoria cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan: "Contrariile se atrag, dar nu rezistă"Reghe, mesaj despre căsătoria cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan: "Contrariile se atrag, dar nu rezistă"

Mesajul lui Laurențiu Reghecampf despre căsătorie

Pentru Corina Caciuc, Reghe a decis să divorțeze de Anamaria Prodan și să lase în spate cei peste 10 ani de căsnicie.

Acum, Laurențiu Reghecampf pare că are din nou gânduri de căsătorie. Antrenorul a postat pe rețelele de socializare un video sugestiv în care se vorbește despre căsătorie.

„Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei în viață ta este cu cine te căsătorești. Mulți oameni spun dar îl iubesc, o iubesc.

Și da, este admirabil să o iubești, dar îți place de ea? Asta e diferența. Se spune că se atrag contrariile. Și da, se atrag, dar nu rezistă prea mult timp.

Găsește pe cineva cu care să îți pună vânt în pânze. Asta e important', se arată în videoclipul postat de partenerul Corinei Caciuc pe Instagram.

Citește și: Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan:„Mama îl punea să semneze cu martori

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale!Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani: „Icoana mea

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte: „Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună' / EXCLUSIV

Reghecampf, încă însurat cu Anamaria Prodan

Momentan, Reghe nu are cum să se căsătorească cu iubita lui, pentru că se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan.

La începutul lunii aprilie a avut loc prima înfăţişare a celor doi la tribunal pentru divorţ.

'Când m-a văzut la tribunal, nu putea să se uite la mine. L-am luat eu mai tare și apoi ne-a bufnit râsul pe amândoi. Doi oameni care se urăsc nu râd unul cu celălalt. Pentru că nu puteam să vorbim în sala de judecată, îi scriam: Să nu uiți niciodată că te iubim enorm. Îi trimiteam, el se uita și râdea. Cred că trebuie să se termine frumos, oricum ar fi.

Încă mai am cumva o răutate așa, care e omenească. Dacă eram perfectă, eram Dumnezeu, dar pe urmă îmi dau seama și să știi că îi scriu înapoi: Tati, orice ai fi făcut, încearcă să te îndrepți, încearcă să găsești drumul bun pe care tu îl meriți, că tu ești un om bun în esență', a declarat Anamaria Prodan în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Corina Caciuc a fost cerută în căsătorie de Laurențiu Reghecampf?

Corina Caciuc a fost cerută în căsătorie de Laurențiu Reghecampf? Acum puțin timp, Corina Caciuc a făcut publică o imagine făcută cu telefonul mobil, în oglindă.

Aici se poate observa un inel, ce pare a fi extrem de prețios, pe degetul său inelar, de la mâna stângă.

Imaginea a stârnit un val de reacții în mediul online, cu toții întrebându-se dacă Reghe a cerut-o sau nu de soție pe actuala lui iubită.

Antrenorul spunea recent că e fericit în relația pe care o are acum, mai ales că, în curând, el și Corina Caciuc vor avea primul lor copil.

‘Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru’, a zis Laurențiu Reghecampf, în podcast-ul lui Cătălin Măruță, în luna februarie.
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter