Fiecare drum la supermarket, o misiune grea pentru Cristina Șișcanu, în plină pandemie: "Cumpăr cât să ajungă o săptămână pentru patru adulți, doi copii și doi câini lup"

Publicat pe

Autoritățile ne sfătuiesc ca, în plină pandemie de coronavirus, să mergem la supermarket cât mai rar și să cumpărăm strictul necesar. Dar ce te faci când ai o familie numeroasă și, automat, foarte multe produse de achiziționat? Cristina Șișcanu face parte din această categorie și declară fără ocolișuri că nu e deloc ușor. Iată cum s-a organizat soția lui Mădălin Ionescu pentru a fructifica la maxim fiecare ieșire la supermarket, astfel încât să acopere nevoile întregii familii.

Cristina Șișcanu este în izolare la domiciliu cu familia sa, singurele ieșiri fiind drumurile săptămânale la supermarket, pentru aprovizionare. Misiune deloc ușoară, având în vedere că bruneta și soțul ei, Mădălin Ionescu, au de cumpărat alimente pentru o casă plină. Cristina ne-a dezvăluit cum procedează pentru a putea acoperi nevoile întregii familii și care sunt produsele esențiale fără de care nu pleacă de la magazin.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu merg la cumpărături o dată pe săptămână

'Nu e ușor, noi suntem o familie mare, pentru că sunt și părinții mei la noi, practic suntem două familii în casă, cu copii, cu doi câini mari, deci atunci când mergem la cumpărături nu este simplu', ne-a explicat Cristina Șișcanu contextul din această perioadă, context în care se regăsesc mulți dintre noi.

'Mergem la cumpărături o dată la șapte zile, până acum am fost de două ori. Prima dată am fost eu singură și mi-a fost destul de greu, pentru că, repet, suntem o familie mare. Dacă iei detergenți, hârtie igienică, prosop de bucătărie, sunt deja cumpărături voluminoase și ocupă spațiu. De exemplu, prima și a doua oară am umplut un căruciorul cu diverse, de la produse pentru curățenie până la alimente.

Ce cumpără Cristina Șișcanu de la supermarket în plină pandemie de coronavirus

'Prima dată când am fost singură nu mi-a fost ușor, am gestionat destul de greu situația, a trebuit să petrec mult timp în supermarket. A doua oară, duminica trecută, am fost cu Mădălin. Știu că s-au creat discuții pe rețelele de socializare legat de faptul că am mers amândoi. Păi am mers doi că suntem două familii, de aia. Dacă se ducea mama să facă cumpărături pentru ea și pentru tata era același lucru. Ca să nu-i expun pe ei, că sunt mai în vârstă, a mers Mădălin cu mine. Am făcut totul rapid, ca să nu stăm foarte mult în supermarket', a detaliat Cristina Șișcanu pentru VIVA! aventura unui drum la supermarket pentru aprovizionare.

'Într-adevăr, au fost rafturi goale, pentru că oamenii s-au panicat, au luat prea mult, nu mai găseai anumite lucruri, dar asta se rezolvă. Eu cumpăr atât cât să-mi ajungă pentru o săptămână pentru patru adulți, doi copii și doi câini lupi', a concluzionat soția lui Mădălin Ionescu, care merge la cumpărături echipată din cap până-n picioare.

Fiecare drum la supermarket, o misiune grea pentru Cristina Șișcanu, în plină pandemie: "Cumpăr cât să ajungă o săptămână pentru patru adulți, doi copii și doi câini lup"Fiecare drum la supermarket, o misiune grea pentru Cristina Șișcanu, în plină pandemie: "Cumpăr cât să ajungă o săptămână pentru patru adulți, doi copii și doi câini lup"

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter