Ce mult a crescut fetița lui Vladimir Drăghia! La aproape 3 ani, Zora este încântătoare și începe să semene tot mai mult cu mama ei, Alice Cavaleru

Publicat pe

Timpul a zburat! Alaia Zora are 2 ani și 9 luni, iar Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia sunt cei mai fericiți părinți!

Ce mult a crescut fetița lui Vladimir Drăghia! La aproape 3 ani, Zora este încântătoare și începe să semene tot mai mult cu mama ei, Alice CavaleruCe mult a crescut fetița lui Vladimir Drăghia! La aproape 3 ani, Zora este încântătoare și începe să semene tot mai mult cu mama ei, Alice Cavaleru

Pe 9 iulie 2017, Alice Cavaleru aducea pe lume fetița ce avea să le topească inimile nu doar părinților, ci și fanilor. Drăgălașă și plină de energie, micuța a crescut deja și acum este fascinată de poveștile citite cu multă răbdare și calm de cei mai importanți oameni din viața ei.

Atât Alice Cavaleru, cât și Vladimir Drăghia postează extrem de des fotografii cu micuța Zora, iar fericirea li se citește pe chip tuturor. Formează o familie exemplară.

Citește și: Cum arată soacra lui Vladimir Drăghia și ce relație are Alice Cavaleru cu mama ei

Zora nu contenește să își uimească părinții, iar la rândul ei este surprinsă în cele mai simpatice ipostaze. Momentele imortalizate sunt de mare efect și pot fi admirate în mediul online. Tatăl său pare să îi fie aliat și atunci când vine vorba despre năzdrăvanii, iar rezultatele sunt savuroase și pot fi admirate în galeria foto.

În trei luni va împlini trei anișori, ce par să fi fost plini de bucurie, de râsete cu poftă, de voie bună, de iubire și de răsfăț.

Citește și: Alice Cavaleru a mai fost căsătorită.Soția lui Vladimir Drăghia a divorțat în urmă cu câțiva ani

Din tot acest tablou nu putea lipsi și un cățeluș, care îi aduce întotdeauna zâmbetul pe buze micuței.

Cei trei par de nedespărțit, singurul moment în care Vladimir Drăghia a stat mai mult timp departe de fetița lui fiind când a participat la primul sezon Exatlon, pe care l-a și câștigat. A îndurat patru luni nu doar condițiile din cadrul show-ului, dar și suferința că este departe de Zora.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: Cum e Vladimir Drăghia în postura de soţ.A avut un trecut demn de un burlac veritabil

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter