Katherine, fiica lui Arnold Schwarzenegger, este însărcinată! Anunțul a fost făcut la 10 luni de la căsătoria cu actorul Chris Pratt

Publicat pe

Katherine Schwarzenegger este însărcinată pentru prima dată. Vestea vine la zece luni de la căsătoria cu actorul Chris Pratt.

Katherine, fiica lui Arnold Schwarzenegger, este însărcinată! Anunțul a fost făcut la 10 luni de la căsătoria cu actorul Chris PrattKatherine, fiica lui Arnold Schwarzenegger, este însărcinată! Anunțul a fost făcut la 10 luni de la căsătoria cu actorul Chris Pratt

Katherine Schwarzenegger urmează să devină mamă pentru prima dată, iar Arnold Schwarzenegger din nou bunic. Chiar recent, actorul a precizat că abia așteaptă să aibă un nepot din partea fiicei sale, Katherine, însă a subliniat că nu se grăbește: Nu fac presiuni, pentru că ştiu că se va întâmpla în cele din urmă. Depinde de Chris şi de ea când vor dori să o facă', a spus Arnold.

Citește și: Actorii Chris Pratt şi Anna Faris divorţează după 8 ani de căsătorie

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt și-au unit destinele în luna iunie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse în Montecito, California. Acum așteaptă primul copil împreună. Vestea ar fi fost confirmată de mai multe surse pentru revista People. În plus, aceleași surse ar fi dezvăluit că cei doi și-ar fi dorit cu ardoare „să își mărească familia cât de curând posibil'.

Katherine a ieșit la plimbare cu bicicleta zilele trecute, moment în care s-a văzut și burtica de graviduță, ce nu a mai putut fi ascunsă.

Chris Pratt va deveni tată pentru a doua oară. Actorul mai are un fiu în vârstă de 7 ani, Jack, rezultat din căsnicia cu Anna Faris.

Citește și: Chris Pratt se iubește cu fiica unui actor celebru.Cine l-a făcut să treacă peste divorț

Katherine și Chris au o relație din 2018, când s-au cunoscut la biserică.

Acesta nu este singurul motiv de bucurie în familie. Fiicei lui Arnold nu îi merge bine doar în plan personal, ci și profesional. Cartea sa a fost un real succes, fiind un bestseller, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: Hepta, Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter