Cum arată fiica lui Sorin Bontea în costum de baie, la 19 ani. Miruna are un corp de invidiat

Publicat pe

Pe lângă cariera de succes, Sorin Bontea se poate mândri și cu o familie minunată. Sorin Bontea este foarte mândru de copiii lui, Miruna și Iulian. Fiica lui are 19 ani și s-a transformat dintr-o fetiță într-o tânără domnișoară de o frumusețe răpitoare. În plus, fiica lui Sorin Bontea, Miruna, a publicat mai multe fotografii în costum de baie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai celebri bucătari din România, având o carieră înfloritoare și în televiziune, în rolul de jurat la Chefi la cuțite. Popularitatea lui a crescut și după ce a participat și a câștigat Asia Express alături de Răzvan Fodor. După cum se vede, Sorin Bontea are o carieră de succes, dar se poate lăuda și cu o familie minunată. Celebrul bucătar este foarte mândru de cei doi copii ai lui, Miruna și Iulian.

Cum arată fiica lui Sorin Bontea în costum de baie, la 19 ani. Miruna are un corp de invidiatCum arată fiica lui Sorin Bontea în costum de baie, la 19 ani. Miruna are un corp de invidiat

De asemenea, Sorin Bontea este cunoscut și pentru discreția lui atunci când vine vorba de viața personală. acesta nu a apărut niciodată la televizor cu soția sa și a vorbit foarte rar despre copiii lui. Fiica lui, Miruna, a apărut o singură dată la Chefi la cuțite pentru că îi calcă pe umeri în ceea ce privește pasiunea pentru gătit, însă doar pe parte de desert. Tânăra adoră să prepare prăjituri, însă nu ăsta este drumul pe care vrea să meargă, ci psihologia.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea, la 24 de ani:„Un tată mândru'

Citește și: Trecutul neștiut al lui chef Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite:”Am patru frați, am muncit din greu”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc pe 14 august.Au îmbrăcat deja rochia de mireasă și costumul de ginere

Citește și: Ioana Ginghină, despre nunta cu Cristi Pitulice:„Când ne apucă, ne ducem și ne luăm'

Cum arată fiica lui Sorin Bontea în costum de baie

Fiica lui Sorin Bontea, Miruna, are 19 ani și, chiar dacă se ține departe de lumea televiziunii, aceasta este foarte activă în mediul online. Tânăra are peste 35.000 de urmăritori pe Instagram și de fiecare dată când postează o fotografie nouă este copleșită de complimente din partea celor care o urmăresc.

Recent, Miruna a publicat o serie de fotografii în costum de baie, aflându-se în vacanță cu familia, în Spania. Fiica lui Sorin Bontea s-a transformat dintr-o fetiță într-o tânără domnișoară de o frumusețe răpitoare. De asemenea, din imaginile pe care Miruna le-a publicat cu ea în costum de baie putem admite că aceasta nu este doar extrem de frumoasă, dar are și un corp de invidiat. Ba chiar, fiica lui Sorin Bontea ar putea fi cu ușurință un model de succes dacă și-ar dori să urmeze o carieră de acest fel.

Urmăritorii Mirunei nu au ezitat să o complimenteze, fiind impresionați de modul în care arată fiica lui Sorin Bontea în costum de baie.

Miruna a moștenit pasiunea pentru gătiti de la Sorin Bontea

La un moment dat, Miruna a apărut și la Chefi la cuțite, de la Antena 1, pentru a-i face o surpirză tatălui ei. Aceasta a moștenit pasiunea pentru gătit de la Sorin Bontea.

Îmi place să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar‘, a povestit Miruna Bontea, în urmă cu ceva timp.

Sorin Bontea a declarat întotdeauna că și-a încurajat copiii să facă ceea ce le place, nicidecum să-l urmeze în bucătărie. Juratul de la Chefi la cuțite susține că este important ca un părinte să respecte alegerile copiilor săi cu privire la viitor.

De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună. Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism', a spus Sorin Bontea.

În ceea ce-l privește pe Iulian, care are 24 de ani, acesta seamănă foarte bine cu Sorin Bontea. El se află la început de drum în domeniul curselor de mașini, reușind să obțină deja câteva premii la diferite raliuri din țară.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter