Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc pe 14 august. Au îmbrăcat deja rochia de mireasă și costumul de ginere

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt gata să își ducă relația la nivelul următor. Cei doi au anunțat că urmează să se căsătorească pe 14 august. În plus, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat și o melodie împreună. Au filmat un videoclip superb pentru care s-au îmbrăcat în rochie de mireasă și costum de ginere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc nespus de mult, așa că sunt gata să îmbătrânească împreună, motiv pentru care foarte curând o să își jure dragoste veșnică. Cleopatra Stratan și Edward Sanda se vor căsători pe 14 august, mai exact, în această sâmbătă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc pe 14 august. Au îmbrăcat deja rochia de mireasă și costumul de ginereCleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc pe 14 august. Au îmbrăcat deja rochia de mireasă și costumul de ginere

Anunțul a fost dat de cei doi prin intermediul rețelelor sociale, cu ocazia lansării melodiei „Cel puțin o veșnicie'. În plus, pentru ca videoclipul să fie unul special, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au îmbrăcat rochia de mireasă și costumul de ginere. Fanii celor doi sunt peste poate de încântați și nu au ezitat să le transmită toate gândurile lor bune.  

Citește și: De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă:„Nu vrem să respectăm…'

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție:„În toamnă, de ziua mea…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici:„Nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el'

Citește și: Ștefan Bănică, fotografie rară cu fiica lui, Violeta:„O fetiță dulce'

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc pe 14 august! Cei doi artiști sunt foarte recunoscător pentru tot ce trăiesc unul alături de celălalt, dar și pentru sentimentele profunde pe care și le poartă.

Cel puțin o veșnicie' ! ❤️Am lansat piesa vieții noastre! 🔥La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasa și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dam seama ca in lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine', a scris Edward Santa pe Instagram.

 De asemena, și Cleopatra Stratan a publicat un mesaj emoționat pe pagina sa de Instagram.

O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august!', a scris și Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward s-au mutat împreună

După ce au avut o relație la distanță timp de un an și jumătate, cei doi artiști s-au mutat împreună, de curând, în București. Artista și-a terminat studiile în Republica Moldova și este pregătită pentru un nou capitol al vieții.

Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși‘, spunea Cleopatra pe Instagram.

Anul trecut, chiar de ziua Cleopatrei Stratan, Edward Sanda și-a făcut curaj și a întrebat-o dacă vrea să-i fie soție. Bineînțeles că răspunsul a fost unul pozitiv, iar nunta va avea loc în această vară.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au îndrăgostit în luna februarie, înainte de pandemie: „A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti', a povestit Cleopatra Stratan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter