Alina Radi a fost gravidă cu Nick Rădoi: „Am pierdut sarcina”

Publicat pe

Alina Radi și Nick Rădoi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. La opt ani de la despărțire, ea a făcut o dezvăluire neașteptată. Aceasta susține că a fost gravidă cu afaceristul, însă a pierdut sarcina. Cum s-a întâmplat totul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Alina Radi e asociată mereu cu numele lui Nick Rădoi. În urmă cu opt ani, cei doi formau un cuplu ce părea a fi solid și prosper. Soarta însă i-a pregătit un alt traseu fiecăruia și au ajuns la despărțire, deși, spune ea, s-au iubit mult.

Alina Radi a fost gravidă cu Nick Rădoi: „Am pierdut sarcina'Alina Radi a fost gravidă cu Nick Rădoi: „Am pierdut sarcina'

Invitată la Antena Stars, Alina Radi a scos la iveală detalii neștiute din relația pe care a avut-o cu Nick Rădoi. Artista a dezvăluit că, la un moment dat, așteptau un copil. Așadar, Alina Radi a fost gravidă cu Nick Rădoi. Din păcate, ea a pierdut sarcina, iar visul lor s-a spulberat. Totul s-a petrecut în urmă cu opt ani, dar până acum nu s-a știut nimic despre acest subiect.

Citește și: Cosmin Stanciu, adevărul despre cearta dintre Zanni și Ana Porgras, de la Survivor:„A avut probleme cu…'

Citește și: Fiul lui Tily Niculae a rămas cu o afecțiune, după COVID-19:„Din păcate, așa va fi toată viața' / EXCLUSIV

Citește și: Ce profit au făcut Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute.Riscă o amendă de două ori mai mare

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici:„Nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el'

Alina Radi a fost gravidă cu Nick Rădoi

Alina Radi a declarat că a fost gravidă cu Nick Rădoi, dar a pierdut sarcina atunci când a ajuns în țară. Din nefericire, ea nu a mai putut să o ducă până la capăt. Cu siguranță, evenimentul marcant a afectat-o atunci, dar a avut putere să treacă peste.

„Da, am fost însărcinată cu Nick Rădoi. Când am ajuns în țară, am pierdut sarcina. N-am reușit s-o țin până la capăt. Acum 8 ani s-a întâmplat', a declarat Alina Radi la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Iar declarațiile Alinei Radi nu s-au încheiat aici. Ea a spus despre milionar că ar fi fost dispusă să facă un copil cu ea și, pe lângă asta, a cerut-o de soție. Deși cererile au fost repetate, în diferite locuri, despărțirea a fost apoi inevitabilă.

„El a fost dispus să facem un copil, să rămân în America. Și în aeroport m-a cerut de nevastă, și în birou m-a cerut de nevastă, dar nu s-a întâmplat, nu are rost să dezgrop… Probabil ne-ar fi legat și mai mult un copil', a continuat ea.

Ea a pierdut sarcina în urmă cu 8 ani

Alina Radi a descris relația pe care a avut-o pe una cu Nick Rădoi ca fiind una intensă. Artista a mărturisit că s-au iubit foarte mult, dar ulterior lucrurile au luat o altă întorsătură. Aceasta a susținut că milionarul nu ar fi ajutat-o în carieră, așa cum i-a promis.

„Nici măcar nu ne-am întâlnit în ăștia 8 ani, doar am ținut legătura. Eu am spus că am avut o relație intensă, ne-am iubit foarte mult, ne-am respectat. Când s-a rupt legătura asta totul s-a întâmplat de la sine, pe mine mă țineau contractele din România, el nu era de acord ca eu să cânt în continuare și atunci fiecare și-a văzut de drumul lui.

La începutul relației, mi-a spus că pot să cânt și în America, mi-a spus că va lua un restaurant românesc de care mă voi ocupa. Când am ajuns acolo și l-a lovit Cupidon atât de tare, nu mi-a mai dat voie să ies din casă, cum ar veni…', a mai transmis aceasta.

Sursă foto: Instagram & Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter