Florin Zamfirescu a renunțat la țigări și la băutură. Actorul are numeroase probleme de sănătate: ”Iau foarte multe pastile”

Publicat pe

Florin Zamfirescu a renunțat la țigări și la băutură. Din nefericire, actorul, alias Gigi Dumbravă, are numeroase probleme de sănătate. La 10 ani distanță de la infarctul suferit, s-a decis să aibă mai multă grijă de starea lui de sănătate. Nu mai are vicii, nu se mai stresează din motive minore, merge regulat la medici și ia foarte multe pastile. Cu toate astea, Florin Zamfirescu privește totul cu optimism și este mândru de tot ce are și a realizat până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Zamfirescu a ales să pună sănătatea pe primul loc, și nu plăcerile. Erau un fumător înrăit, căruia abia îi ajungeau două pachete de țigări. De asemenea, ce mergea mai bine lângă o țigară dacă nu o bere? Nu, nu bea când avea treabă sau era la muncă, însă când ajungea acasă știa perfect cum să se destindă după o zi plină.

Florin Zamfirescu a renunțat la țigări și la băutură. Actorul are numeroase probleme de sănătate: 'Iau foarte multe pastile'Florin Zamfirescu a renunțat la țigări și la băutură. Actorul are numeroase probleme de sănătate: 'Iau foarte multe pastile'

Acum, Florin Zamfirescu a renunțat la țigări și la băutură. Infarctul suferit în urmă cu 10 ani l-a marcat profund, însă totuși nu s-a grăbit cu aceste măsuri drastice. Totuși, după ce medicii i-au enumerat problemele de sănătate cu care se confruntă, a ajuns la aceste decizii înțelepte.

Citește și: Ce face Florin Zamfirescu la doi ani de când s-a retras din actorie:’Ultimii ani vreau să fie trăiți frumos’

Citește și: Ce mașină conduce Florin Zamfirescu, la 73 de ani:”Am dat 21.000 de euro pe ea”

Citește și: Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut:„M-am întors plângând. Mi-a spus că…'

Citește și: Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10.Luptă pentru premiul de 30.000 de euro

Florin Zamfirescu a renunțat la țigări și la băutură

Actorul Florin Zamfirescu, alias Gigi Dumbravă din cunoscuta telenovelă „Inimă de țigan', s-a pensionat la vârsta70 de ani și. A muncit ani la rând și a urcat pe scenă de nenumărate ori, însă acum nu vrea să mai audă de vreo revenire în lumea actoriei. După pensioanre, a decis să înceapă o viață nou, fără griji, stres, vicii, ci doar preocupându-se de liniște, fericirea și sănătatea sa. Totuși, nu s-a sfiit în a vorbi despre băutură și țigări, fără de care nu putea sta în trecut.

Nu-mi mai e dor de nimic, pentru că m-am retras. Am doi copii care mă onorează și-mi duc numele mai departe, Vlad Zamfirescu și Ștefana Samfira.

Am grijă de sănătatea mea. Nu mai fumez de vreo cinci ani, fumam câte două pachete pe zi. Cu alcoolul nu m-a văzut nimeni amețit, dar acasă, seara, mai beam trei beri sau mai beam țuică, acum, nu. Poate doar un păhărel.', a povestit actorul pentru Impact.ro.

Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu a avut un motiv foarte bine întemeiat pentru a renunța la viciile sale. Problemele de sănătate se înmulțeau de la o vreme la alta, astel că a luat marea decizie. Îndrăgitul actor a precizat că are colesterol, diabet, cât și probleme cu inima, astfel că ia numeroase pastile.

'Iau foarte multe pastile date de doctoriță, eu nici nu știu ce am, ea mi le dă. Am colesterol, probleme cu inima, diabet. Am de toate, dar mă mențin.', a mai mărturisit actorul.

Florin Zamfirescu: 'Am fost un elev mediocru'

Florin Zamfirescu nu s-a oprit aici cu dezvăluirile din viața sa. Deși de-a lungul timpului a înregistrat un succes colosal în lumea teatrului, la școală nu a fost un copil silitor și premiant. Marele actor a precizat că era preocupat de poezii și cu totul altceva față de ce era în manualele de pe băncile școlii, astfel că nu și-a dat interesul foarte tare.

La școală eram mediocru, nu am rămas corigent, dar am fost premiant doar în clasa întâi, când am luat doar premiul 3. Eu aveam alte preocupări, știam sute de poezii. În clasă învățam din predare, nu am avut probleme la Bacalaureat.', a adăugat actorul pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter