Ce face Florin Zamfirescu la doi ani de când s-a retras din actorie: 'Ultimii ani vreau să fie trăiți frumos'

Publicat pe

În 2019, Florin Zamfirescu a decis să se retragă din actorie și s-a mutat la țară, alături de actuala lui soție, Daciana Toma. De când a renunțat la scenă și la spectacole, Florin Zamfirescu a mărturisit că este mult mai liniștit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Zamfirescu a luat o decizie radicală pe când avea 72 de ani. Cunoscutul actor de teatru film și televiziune s-a retras din lumina reflectoarelor după 50 de ani de carieră, preferând să se ocupe mai mult de viața personală.

Ce face Florin Zamfirescu la doi ani de când s-a retras din actorie: 'Ultimii ani vreau să fie trăiți frumos'Ce face Florin Zamfirescu la doi ani de când s-a retras din actorie: 'Ultimii ani vreau să fie trăiți frumos'

Deși are trei căsnicii eșuate la activ, Florin Zamfirescu nu s-a temut să-și încerce iar norocul în dragoste. De câțiva ani buni, el trăiește o poveste de iubire cu medicul de familie Daciana Toma. Recent, Florin Zamfirescu a făcut declarații despre cum decurge viața lui în prezent. Actorul s-a declarat mulțumit de cum trăiește acum.

Ce face Florin Zamfirescu la doi ani de când s-a retras din actorie

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Daciana Toma, soția lui Florin Zamfirescu. Sunt căsătoriți de 10 ani

Citește și: Cătălina Mustață a ridicat un gard de 2 metri ca să nu-l mai vadă pe Florin Zamfirescu, după divorț: „E un om ranchiunos”

Citește și: De ce a refuzat Zarug să facă o misiune la Asia Express: „Amendați-mă!”

Citește și: Cine este Cosmina Scăunașu, asistenta de la Acces Direct. A avut un job la birou, înainte

„M-am retras, îmi pare rău, îmi văd de viața mea, de ultimii ani vreau să fie trăiți frumos, am 40 de ani de profesorat, 50 de ani de actorie film și teatru. Alții s-au retras, fără voia lor, și la 53 de ani, cum a fost Amza Pellea și Octavian Cotescu, nimeni n-a depășit 70 de ani. Ștefan Iordache a murit la 67 de ani, eu am 72 de ani. Nu mi-ar fi mie rușine să ies din nou pe scenă? Să fac ca Radu Beligan, cu cască în ureche și să nu mai știu ce zic și pe ce lume mă aflu?', a declarat Florin Zamfirescu pentru impact.ro.

S-a despărțit cu scandal de actrița Cătălina Mustață

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, însă nici acum nu au reușit să ajungă la un numitor comun. Cei doi actori nu-și vorbesc deloc. După separare, Florin Zamfirescu a fost nevoit să-i cedeze Cătălinei Mustață jumătate din terenul aferent casei lui. Deși au divorțat în urmă cu mulți ani, Florin Zamfirescu a dezvăluit abia acum motivele pentru care nu s-a mai înțeles cu Cătălina Mustață.

„Eu am lăsat loc de 'Bună ziua!', ea nu. Ce relație să mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava. Ea însă este o canarie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit.

Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă. Au trecut 10 ani de când ne-am despărțit, n-am zis asta niciodată. Nici n-am lipsă de relație cu ea, n-am nevoie. Am o relație minunată cu actuala parteneră de viață, îmi pare rău că nu am avut-o de mai mult timp.', a mai declarat actorul Florin Zamfirescu, pentru sursa citată mai sus.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter