Frații Dolănescu, din nou la cuțite! Declarația lui Ionuț l-a înfuriat pe Dragoș: "Mama lui a venit la uşa noastră cu burta la gură"

Publicat pe

În sfârșit, pacea și armonia părea să domnească în familia Dolănescu, mai ales după împărțirea averii. Noile declarații ale lui Ionuț Dolănescu, însă, au stârnit furia lui Dragoș, cei doi frați fiind iarași la cuțite!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiunile și certurile între frații Dolănescu par să nu mai aibă sfârșit. Lucrurile se așezaseră frumos în ultima periodă, mai ales că cei doi frați au împărțit, chiar dacă cu scandal, moștenirea de un milion de euro. Totul s-a schimbat rapid odată cu un nou atac al lui Ionuț Dolănescu la adresa fratelui său, Dragoș și a mamei acestuia, Margarita Valenciano.

Ionuț Dolănescu a ținut să apere statutul deținut de mama, Maria Ciobanu, în viața tatălui său și a subliniat că, de fapt, mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa lui Ion Dolănescu.

Citește și: Cum se comportă chef Sorin Bontea în rol de tată și ce sfaturi are pentru copiii lui:„Copii mari, probleme mari' / EXCLUSIV

'Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu, mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu. Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR, de la ea. Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme. Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură. Aşa s-a născut Dragoş. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el, dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară', a declarat Ionuț Dolănescu la TVR.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub nu se mai ascund!S-au sărutat pasional la Ferma, încă o dată

Dragos Dolănescu: „Dă din gură aiurea”

Precum era de așteptat, replica lui Dragoş Dolănescu a venit imediat, sărind în apărarea mamei sale.

'Ion a iubit-o foarte mult pe mama. Eu am ţinut enorm la Ionuţ, dacă îmi cerea să mă arunc de pe casă, mă aruncam, de dragul lui. Acum de ce se comportă aşa şi dă în mine şi în mama? N-o să se schimbe niciodată. Poate că n-are treabă şi dă din gură aiurea. Eu muncesc mult în Parlamentul din Costa Rica, unde sunt deputat. Ajutăm oamenii săraci cu mâncare, am cărat şi eu saci cu alimente', a spus Dragoş Dolănescu pentru Click.

Citește și: E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat:'Te plătește și acum pentru treabă?'

Mamele fraților Dolănescu, în război

Rvalitatea nu este însă numai între frații Dolănescu, ci și între mamele lor, care, de-a lungul timpului, au avut mai multe dispute.

Frații Dolănescu, din nou la cuțite! Declarația lui Ionuț l-a înfuriat pe Dragoș: "Mama lui a venit la uşa noastră cu burta la gură"Frații Dolănescu, din nou la cuțite! Declarația lui Ionuț l-a înfuriat pe Dragoș: "Mama lui a venit la uşa noastră cu burta la gură"

Margarita Valenciano, mama lui Dragoș, i-a adus acuze grave Mariei Ciobanu, mama lui Ionuț, cum că acesta nu ar fi fost fiul lui Ion Dolănescu: 'Ion mi-a spus în felul urmator: «Dragoş este copilul meu, el are sufletul meu, e al meu. Ionuţ este al Mariei». O invit pe doamna Maria Ciobanu să facem testele de sânge să vedem dacă Ionuţ e fiul lui Dolănescu', spunea mama lui Drgoș în urmă cu 11 ani.

Citește și: Mesajul de dragoste postat de Cornel Ilie, după ce a fost în tandrețuri cu Lidia Buble:„Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi'

Desigur, Maria Ciobanu a infirmat o astfel de speculație și a dat o replică imediat: 'Nu sunt sănătoşi la cap. Nu o să mă opun deshumării. Margarita nu are decât să se ducă să-l dezgroape pe Ion, că eu ştiu că sunt o femeie cu sufletul curat. Ştie toată lumea că Ionuţ e băiatul lui Dolănescu', a menționat mama lui Ionuț Dolănescu pentru Ring'.

Sursa foto: Facebook, Libertatea

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter