Gabi Bădălău, dispus să-i cumpere casă Claudiei Pătrăcanu: "Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru voi"

Publicat pe

Gabi Bădălău face primul pas spre împăcarea cu mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu. După mai multe luni în care și-au adus acuzații grele și au fost într-un scandal continuu, omul de afaceri susține că este dispus să-i ofere o casă fostei partenere, vorbind și despre alte beneficii de care ar urma să se bucure dacă îi acceptă oferta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit cu scandal, la mijloc fiind prinși cei doi copii. Și-au spus cuvinte grele, și-au adus acuzații de neimaginat, s-au reunit de dragul copiilor într-o excursie la munte, dar încă nu au ajuns la un acord.

Gabi Bădălău, dispus să-i cumpere casă Claudiei Pătrăcanu: "Mă ocup eu de ce înseamnă  cheltuieli pentru voi"Gabi Bădălău, dispus să-i cumpere casă Claudiei Pătrăcanu: "Mă ocup eu de ce înseamnă  cheltuieli pentru voi"

Gabi Bădălău, primul pas spre împăcare cu Claudia Pătrășcanu

Claudia a făcut declarații incediare în ceea ce îl privește pe fostul partener, ultima dintre aceastea fiind că cei mici au fost martori la mai multe scene cu tentă sexuală, când erau în grija tatălui lor.

Gabi Bădălău pare că a revenit între timp la sentimente mai bune și face primul pas spre împăcare. După ce scandalul dintre ei s-a mutat de la Tribunal în platoul Xtra Night Show, a transmis un mesaj prin intermediul căruia s-a arătat dispus să facă pace cu cea care încă îi este soție.

Citește și: Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.Reacția ei, după ce s-a pus că lui îi plac bărbații

Citește și: Claudia Pătrășcanu a depus plângere împotriva lui Gabi Bădălău.Îl consideră un pericol pentru copii

Citește și: Jojo are probleme grave de sănătate:„Am făcut RMN, am o inflamație destul de mare'

Citește și: Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou:„Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil…'

Gabi Bădălău: „Sunt de acord să iau o casă'

Dan Capatos a citit un mesaj în care Gabi Bădălău s-a arătat dispus să-i cumpere o casă într-un compelx rezidențial și s-a oferit să plătească taxa de școlarizare pentru cei doi copii. De asemenea, a mai precizat că se va ocupa să-i cumpere și o mașină pentru a se deplasa cu ușurință cu micuții. A promis și că se va ocupa de cheltuieli, pentru a nu le lipsi nimic.

Bărbatul a precizat că așteaptă un feedback din partea fostei partenere.

Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, buget 120-150 de euro, să înscriem băieții la școala americană, plătesc eu pe un an de zile avans taxele de școlalizare.

Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți să aveți să vă deplasați. Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi. Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback', a fost mesajul transmis de Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău, dispus să accepte condiții pentru a merge cu băieții în vacanță

De asemena, recent, Gabi Bădălău a precizat că este dispus să facă orice test antidrog cerut de Claudia Pătrășcanu, însă condiția este ca aceasta să-i dea procura pentru a putea ieși cu cei doi băieți din țară. Gabi Bădălău vrea să-și ducă copiii în vacanță în Dubai, însă mama lor nu este de acord sub nicio formă.

Nu vreau să fac mai mult circ decât a făcut ea. Nu mă cobor la acest nivel. Printre multele alte lucruri inventate a venit și acuzația cu drogurile. M-am dus la o clinică privată și v-am dat rezultatele cu ștampilele bune. După a zis că am mituit Protecția Copilului, după judecătoria. Toată lumea e proastă, nimic nu e bun.

M-am dus la INML și mi-a zis că niciunde în România nu se face test din firul de păr. Mai mult decât atât, am avut o discuție cu Claudia și i-am zis că mă duc în Germania și dacă îmi iese testul negativ vreau să își ceară scuze public și să-mi dea procură să plec cu copiii și familia mea în Dubai.

Dacă-mi semnează mâine o procură că pot pleca două săptămâni cu copiii în vacanță, mâine mă duc și în America să-mi fac acel test. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autorizație să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva’, a spus Gabi Bădălău în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă