George de la Insula iubirii a devenit tătic. Ce nume deosebit i-a ales fetiței sale: ”E cea mai mare realizare a mea”

Publicat pe

George de la Insula iubirii a devenit tătic pentru prima dată și este în culmea fericirii. Emoțiile au fost foarte mari și aștepta cu mare nerăbdare să-și vadă fetița.

Pentru acest moment special din viața lui, fosta ispită masculină de la Antena 1 a filmat un video pentru canalul său de YouTube. George de la Insula iubirii a devenit tătic și are o fetiță perfect sănătoasă.

'Mă duc să o iau de la spital pe Zahara și pe Mădălina. Abia aștept să ajung la ele, să le văd. Este pentru mine cea mai mare realizare a mea. (…) Am emoții. (…) Am luat-o și pe Zahara. Sunt emoționat până în măduva oaselor.', a spus George de la Insula iubirii.

Numele micuței este Zahara și este unul deosebit. Cei doi părinți și bucură acum de viața de familie și își îndreaptă toată atenția asupra fiicei lor.

Citește și: În plină pandemie de coronavirus, Simina de la Puterea Dragostei a născut un băiețel. Nimeni nu a fost lângă ea în spital: 'Doctorii au interzis…'

Înainte cu doar câteva zile de a veni Zahara pe lume, fratele lui George de la Insula iubirii, Alexandru Zănoagă, a devenit și el tătic, însă de băiat. Astfel că în casa lor au venit doi bebeluși la distanță de doar câteva zile.

Cine este mama copilului lui George de la Insula iubirii

George de la Insula iubirii a povestit la Xtra Night Show că femeia care îi va aduce pe lume primul copil este mai mare decât el, iar relația lor a început atunci când el s-a întors din Thailanda.

Citește și: George de la Insula iubirii va deveni tată pentru prima dată.Cine este mama copilului

FOTO: Facebook

George de la Insula iubirii a devenit tătic. Ce nume deosebit i-a ales fetiței sale: 'E cea mai mare realizare a mea'George de la Insula iubirii a devenit tătic. Ce nume deosebit i-a ales fetiței sale: 'E cea mai mare realizare a mea'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter