Răzvan Fodor a dat cărțile pe față despre adversarii săi de la Asia Express: ”Pe Speak îl cunoașteam, dar nu-i știam iubita”

Publicat pe

Răzvan Fodor este marele câștigător Asia Express, alături de bunul său prieten, Sorin Bontea. Vedeta a avut parte de o experiență incredibilă la showul care a dat audiențele peste cap, dar și de adversari 'pestriți', așa cum a mărturisit. Fodor a vorbit despre colegii de competiție și cum i-a perceput pe fiecare în parte.

Deși a avut îndoieli în a participa la Asia Express, din cauza unor probleme de sănătate, Răzvan Fodor a ales să riște și… a câștigat. Nu doar 30.000 de euro, dar și simpatia întregii țării, prin umorul cu care, alături de Sorin Bontea, a abordat provocările de la Asia Express.

Răzvan Fodor, despre colegii de la Asia Express

Răzvan Fodor a vorbit la paginademedia.ro despre experiența de două luni la Asia Express, declarând că unul din secretele succesului acestui sezon a fost castingul. Fodor a povestit despre fiecare echipă în parte.

'Când am văzut castingul, mi-am dat seama că sezonul ăsta se anunță mai puternic decât celălalt. (…) Castingul a fost foarte important, m-am bucurat că a fost foarte 'pestriț'. Ai avut pe de-o parte varianta foarte mainstream, Alex Velea și Mario Fresh, ai avut din zona culturală, pe Lia și Maria, ai avut un makeup artist mare, cel mai mare din România, l-ai avut pe Ristei, câștigător X Factor și o voce deosebită, împreună cu fratele lui.

Au fost blondele, Carmen și Alina, două fete de care nu știam absolut nimic, influenceri mari pe paginile lor de Instagram si de Facebook. Au fost Cătălin și Ada…îi știam melodiile, foarte frumoasă povestea lor, a fost ofertant faptul că a venit cu soțul în emisiune. Pe de altă parte era Speak, pe care-l cunoșteam, dar nu-i știam iubita. Era paleta foarte mare de personaje', a declarat Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a dat cărțile pe față despre adversarii săi de la Asia Express: 'Pe Speak îl cunoașteam, dar nu-i știam iubita'Răzvan Fodor a dat cărțile pe față despre adversarii săi de la Asia Express: 'Pe Speak îl cunoașteam, dar nu-i știam iubita'

Foto: Instagram

Citește și: Sorin Bontea trăiește o poveste de dragoste ca-n filme! Modul inedit prin care și-a cunoscut soția și surpriza care l-a așteptat acasă pe câștigătorul Asia Express 3: „A fost Raiul pentru mine!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter