Ilinca Vandici merge la psiholog după pandemia de coronavirus: "Soțul meu a observat că m-am schimbat și mi-a atras atenția"

Publicat pe

Prezentatoarea Bravo, ai stil!, Ilinca Vandici, se confruntă cu probleme de anxietate, motiv pentru care a decis să meargă la psiholog pentru a nu intra în depresie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici are un vibe bun și pare o persoană pozitivă, numai că odată cu ieșirea din pandemie a decis să caute ajutor specializat, dat fiind că se confrunta cu stări de anxietate. În plus, vedeta s-ar fi confruntat cu astfel de probleme și în trecut, după venirea pe lume a lui Zian.

„Am ieșit din perioada pandemiei cu ședințe la terapeut. Șoc și groază. Nu e un lucru puțin pentru că tind să cred că societatea în care trăim și mai ales generația noastră are un nevoie de un pic de ajutor, are nevoie de un șut în fund, ca să se trezească un pic la realitate și să-și dea seama de lucrurile care se întâmplă fără a cădea în diverse pase mai proaste, stări mai dubioase, fără chef', a transmis Ilinca Vandici pentru Libertatea.

Citește și: Alec Baldwin a devenit tată pentru a șasea oară! Prima imagine cu bebelușul:„Nu putem fi mai fericiți de atât'

Ilinca Vandici: „Am făcut o greșeală când m-am confruntat cu depresia postnatală”

Prezentatoarea susține că nu mai prea să facă aceeași greșeală comisă după ce a născut, când a avut depresia postatală și a decis că nu are nevoie de ajutor specializat.

„Am făcut o greșeală în momentul în care m-am confruntat cu depresia postnatală. Nu am vrut, nu am simțit sau poate nu am crezut că e cazul să apelez la un specialist și am considerat că sunt suficient de puternică să diluez treaba asta de una singură. Lucru care nu mi-a fost favorabil pe termen lung. Iar lunile acestea de pandemie în care am stat acasă, nu am făcut nimic, nu am putut să muncesc, să mă întâlnesc cu prietenii mei, m-au readus cumva în aceeași stare pe care o aveam atunci. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă pentru că nu mă mai simțeam eu așa cum trebuia. Am luat decizia să vorbesc cu cineva despre asta, dacă am înnebunit sau chiar mi se întâmplă niște lucruri.

Citește și: Cine este Roxana Nemeș, concurenta de la Bravo, ai stil!În trecut, artista a cochetat cu modellingul

Ilinca Vandici merge la psiholog după pandemia de coronavirus: "Soțul meu a observat că m-am schimbat și mi-a atras atenția"Ilinca Vandici merge la psiholog după pandemia de coronavirus: "Soțul meu a observat că m-am schimbat și mi-a atras atenția"

Ei bine, sunt reale, se întâmplă și tocmai de asta o dată pe săptămână stau de vorbă cu un psihoterapeut. Mă ajută să conștientizez ce viață frumoasă am, ce familie frumoasă am și că dacă am stări mai puțin plăcute e firesc să le am, doar că nu trebuie să le dau foarte mare atenție', a mai spus Ilinca.

Ilinca Vandici: „Soțul meu mi-a atras atenția”

Andrei Neacșu, soțul vedetei, a fost cel care a ajutat-o să-și dea seama că se s-a schimbat și că ar fi bine să apeleze la ajutor specializat.

Citește și: După scandalul monstru, Brigitte l-a mutat pe fiul ei, Robert Sfăt, în casa soacrei.Florin Pastramă i-a pus toată vila la dipoziție

„Andrei a văzut că m-am schimbat. El a fost primul care mi-a atras atenția, pentru că eu nu-mi dădeam seama că se întâmplă ceva cu mine. Nu știu să-ți spun cum și-a dat seama, dar uite ce important e omul de lângă tine. Ulterior mi-am dat seama că, dacă el a sesizat ceva, înseamnă că, da, ceva nu este în regulă. Așa am prins curaj și am căutat ajutor”, a conchis ea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter