Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. A izbucnit în plâns la TV! Primele declarații: ”Chef Sorin îți mulțumesc din suflet”

Publicat pe

Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020 și face parte din echipa lui Chef Bontea. Miercuri seară a avut loc marea finală de la show-ul culinar de la Antena 1, iar emoțiile au fost de nedescris. Câștigătorul a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În marea finală s-au luptat Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche, însă doar unul a plecat acasă cu marele premiu. Din echipa lui Chef Scărlătescu nu a fost niciun concurent în marea finală.

Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. A izbucnit în plâns la TV! Primele declarații: 'Chef Sorin îți mulțumesc din suflet'Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. A izbucnit în plâns la TV! Primele declarații: 'Chef Sorin îți mulțumesc din suflet'

Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020, sezonul 8. Emoțiile au fost mari, însă a dat tot cea putut pentru a ieși învingător. „Nu știu ce să zic, e cel mai tare premiu din viața mea. E fenomenal, e cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat în viață. Chef Sorin îți mulțumesc din suflet și din inimă că m-ai ales în echipa ta. Amândoi suntem câștigătorii sezonului 8 și întreaga echipă cu care am lucrat astăzi. Noi toți suntem câștigători, nu sunt doar eu, fără ei nu făceam nimic', a spus concurentul după ce a aflat că a câștigat.

Câștigătorul de la Chefi la cuțite 2020, Ionuț Belei, a postat și pe una dintre rețelele de socializare un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au crezut în el și l-au susținut în toată această perioadă. Deși a întâmpinat câteva dificultăți în timpul finalei, atunci când homarul nu i-a ieșit cum voia, el a reușit să-i impresioneze pe jurați.

„Va multumesc din inima tuturor! In primul rand Chef Sorin Bontea doresc sa va spun ca ma inclin in fata dumneavoastra si va multumesc ca mi-ati dat sansa sa fiu in aceasta competitie si sa demonstrez ca nu v-ati inselat!', a scris Ionuț Belei pe Instagram.

Citește și: Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020.Ionuț Belei a câștigat premiul de 30.000 de euro

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite.El și Sabina au o relație la distanță

Citește și: Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite.Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro

Citește și: Cine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite 2020, în lacrimi la revederea cu Sorin Bontea

Revederea cu Chef Sorin Bontea a fost una plină de emoție pentru câștigător. Ionuț Belei a fost invitat la Xtra Night Show, după marea finală și a făcut primele declarații despre experiența pe care a trăit-o în emisiunea culinară de la Antena 1.

Când l-a revăzut pe Chef Bontea, Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite 2020, a izbucnit în lacrimi. „Mai trebuie să gătească și să gătească bine. Să respecte ceea ce face și să nu dea nimănui niciodata ce n-ar mânca el. (…) Ionuț a fost foarte constant. a gătit bine mereu. Nu știu cum a reușit, nuștiu cum a făcut, dar de fiecare dată a gătit impecabil.', a fost sfatul mentorului de la Chefi la cuțite.

Tânărul i-a mulțumit public și iubitei sale, care l-a sprijinit în tot acest timp. „Multumesc, Sabina pentru sustinere si pentru toate cuvintele frumoase si increderea oarba pe care ai avut-o in mine! Parintilor mei le multumesc ca mi-au dat viata si am ajuns aici datorita lor! Si nu in ultimul rand echipei mele care mi-a fost alaturi in marea FINALA „Chefi la cutite” 🎱! Noi toti am castigat astazi Maxim Paul, Cătălin Rizea, Vasiliu Robert, Chef Manoliu, Coca Nicolae❗️❗️❗️ Fiecare dintre voi aveti o bucata din aceasta farfurie! 🔪🔪🔪', a adăugat el.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter