Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei a câștigat premiul de 30.000 de euro

Publicat pe

Cine este marele câștigător de la Chefi la cuțite 2020, sezonul 8. În această seară a avut loc mare finală, iar lupta a fost una strânsă între Ionuț Belei, Roxana Blenche și Maria Șandru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea de la Antena 1, Chefi la cuțite 2020, a ajuns la final, iar marele câștigător al sezonului 8 este aflat astă seară. Telespectatorii au stat cu sufletul la gură să afle cine va pleca acasă cu marele premiu. Emoțiile au fost mari și pentru concurenți, dar și pentru jurați.

Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei a câștigat premiul de 30.000 de euroCine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei a câștigat premiul de 30.000 de euro

Ionuț Belei, Roxana Blenche și Maria Șandru au luptat până în ultima clipă pentru a câștiga marele premiu. Competiția nu a fost deloc una ușoară, astfel că cei trei au dat tot ce este mai bun, pentru ca ieși învingători.

După luni bune de competiție, telespectatorii au aflat cine este marele câștigător de la Chefi la cuțite, emisiunea de la Antena 1. X a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar din România.

Citește și: Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite.Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro

Citește și: Cum arăta Roxana Blenche, înainte de Chefi la Cuțite. Era blondă și se îmbrăca sexy

Citește și: Maria Șandru de la Chefi la Cuțite are o familie superbă.Cum arată copiii concurentei

Citește și: Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public. Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter