31 de ani de relație și 26 de căsnicie! Chef Sorin Bontea, secretul unui mariaj de durată: "Trandafirii roșii nu lipsesc de la nicio aniversare"/ INTERVIU

Publicat pe

Chef Sorin Bontea are o căsnicie solidă, de peste 26 de ani! S-a îndrăgostit în urmă cu 31 de ani, are doi copii și se consideră un bărbat împlinit! Câștigătorul Asia Express, alături de Răzvan Fodor, ne-a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Te-ai îndrăgostit de soția ta în urmă cu 31 de ani și sunteți căsătoriți de aproape 26 de ani. Cum a evoluat relația voastră? Privind în urmă, cum erați atunci și cum sunteți acum?

Eram mai tineri, în rest suntem la fel… Am avut norocul sau am învățat să evoluăm împreună, să ne susținem unul pe celălalt, să ne fim alături, și așa am ajuns la o relație de peste 30 de ani.

31 de ani de relație și 26 de căsnicie! Chef Sorin Bontea, secretul unui mariaj de durată: "Trandafirii roșii nu lipsesc de la nicio aniversare"/ INTERVIU31 de ani de relație și 26 de căsnicie! Chef Sorin Bontea, secretul unui mariaj de durată: "Trandafirii roșii nu lipsesc de la nicio aniversare"/ INTERVIU

Sorin Bontea: „Cea mai mare provocare a fost distanța”

Ce concesii/compromisuri consideri că ați făcut și că au fost necesare, ca să ajungeți aici?

Cea mai mare provocare a fost distanța care ne despărțea atunci când venea vorba despre muncă. Am înțeles amândoi că este, într-adevăr, un efort, dar că împreună vom trece și peste asta. Și așa s-a întâmplat.

Ai cucerit-o cu un trandafir… Păstrați tradiția, încă îi mai dăruiești flori?

Da, trandafirii roșii nu lipsesc de la nicio aniversare. Îi cumpăr deseori și lalele albe, pentru că îi plac foarte mult, iar toamna, de câte ori mă duc la piață, mă întorc cu un braț de flori de câmp.

Citește și: Chef Sorin Bontea a pus la loc cele 9 kilograme pierdute la Asia Express.Ce truc are pentru a slăbi, atunci când se îngrașă vizibil / INTERVIU

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:”Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Citește și: Milionarul turc îi dă replica lui Alex Bodi, după mesajul transmis din închisoare:„El vorbește de 100 de ori, eu vorbesc o dată'

Soția lui Sorin Bontea gătește acasă

Din câte știu, acasă scoți șorțul și o lași pe soție să se ocupe de gătit. Ești critic? Ai vreo observație de făcut sau pur și simplu te bucuri de tot ce iese din mâna ei?

Atât îmi trebuie! Tot ce iese e bun! Lăsând gluma la o parte, soția mea chiar gătește foarte bine. Inevitabil, prin prisma meseriei, există un spirit critic pe care nu am cum să îl domolesc, dar, chiar și judecând prin acest filtru, tot ce iese din mâinile ei e foarte gustos. Ieri mi-a făcut niște chiftele senzaționale!

Cum vă petreceți timpul liber? Ce vă place cel mai mult să faceți împreună?

Ne unește și pasiunea pentru pescuit. Ea a moștenit-o de mică, de la socrul meu, așa că am un super partener de mers cu barca. Bine, eu trebuie să bag întotdeauna râma sau viermele în ac. Na, îi spun mereu că și-a luat ajutor. (râde)

Ce defecte ale tale îi dau cele mai mari bătăi de cap soției? Dar invers?

Ce mi se spune în mod constant – că nu sunt ordonat (am auzit că mulți bărbați au plângerea asta). Eu cred că e ceva ce ne definește și ar fi cazul să nu mai aveți așteptări în privința asta; că repet un lucru de trei ori (curios, că și Fodor îmi tot spunea asta în „Asia Express) și că nu mai aud bine (mă fac și eu că nu aud plângerile astea).

Sursa foto: Facebook

INTERVIUL INTEGRAL SE REGĂSEȘTE ÎN REVISTA VIVA! DE OCOMBRIE!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter