Sfârșit tragic! Doi americani, soț și soție, au murit de COVID-19 ținându-se de mână

Publicat pe

Doi profesori din Texas, soț și soție, au murit recent de COVID-19 într-un mod care a impresionat o lume întreagă. Rose Mary și Paul Blackwell s-au ținut de mână și dincolo de viață…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

O comunitate întreagă din Texas este în doliu după ce doi profesori de la școala din Grand Prairie au murit împreună de COVID-19, în timp de se țineau de mână. Rose Mary (65) și Paul Blackwell (61) s-au stins din viață la Harris Methodist Hospital, în același timp, din cauza complicațiilor create de coronavirus.

Cei doi soți au murit de COVID-19 ținându-se de mână

Cei doi soți au fost internați mai multe zile la Terapie Intensivă, dar starea lor de sănătate s-a înrăutățit, iar familia a luat decizia dureroasă de a-i deconecta de la aparate, a spus fiul lui Paul, Christopher Blackwell pentru CBS 11.

„Doi dintre frații mei sunt acum în camera de spital și au adus-o alături de el și pe mama mea vitregă. Apoi, în același timp au fost deconectați de la ventilator. I-au ajutat să se țină de mână și au plecat amândoi în câteva minute. N-am mai văzut așa ceva până acum și este foarte greu să-mi găsesc cuvintele”, a spus Christopher.

Aveau 20 de nepoți

Rose Mary și Paul erau de foarte mulți ani profesori la Grand Prairie Independent School District, din Texas, și erau extrem de iubiți de elevii lor, dar și de către colegii lor de catedră.

Paul a lucrat timp de ca profesor de sport, mentor și antrenor, iar Rose Mary era profesor bilingv de nu mai puțin de 20 de ani, iar moartea lor a fost un șoc pentru toți cei care îi cunoșteau.

„Rose Mary și Paul ne vor lipsi mult. Gândurile și rugăciunile noastre merg acum către familie, prietenii, colaboratorii și studenții lor”, spunea pentru People directorul de la Grand Prairie.

După decesul emoționant și dramatic al celor doi dascăli, care au plecat împreună întru veșnicie platforma GoFundMe a inițiat o campanie de strângere de bani pentru a acoperi înmormântarea lui Rose Mary și a lui Paul, decesul lor lăsând în urmă o familie cu mulți copii, dar și cu 20 de nepoți.

„Am avut parte de o pierdere tragică în familia Blackwell. Am rămas cu toții fără cuvinte, dar vrem să le mulțumim tuturor celor care s-au rugat pentru ei”, scrie în anunțul GoFundMe.

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară: „A fost ca în dimineața de Crăciun!” Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din „La bloc”, la Londra. A fost obligat să se reprofileze, din cauza pandemiei COVID-19

Citește și: În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: „Mi-am jurat că…”

Citește și: Unde vor locui Melania și Donald Trump, după ce se mută de la Casa Albă: „Ea vrea doar să plece acasă!'

Credit foto: GoFundMe

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter