Florin Busuioc, declarație neașteptată despre COVID-19: "Eu cred că virusul ăsta n-a apărut din neant, a fost creat"

Publicat pe

Florin Busuioc a făcut recent un comentariu în direct despre apariția COVID-19. Carismaticul prezentator al rubricii Meteo și-a expus opinia în timpul matinalului de știri de la PRO TV, conchizând că noul coronavirus a fost creat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță comentariul lui Florin Busuioc despre COVID-19 nu a fost trecut cu vederea, simpaticul actor și prezentator al rubricii Meteo de la PRO TV având o comunitate importantă de fani. În timpul jurnalului de dimineață, prezentat de Andreea Marinescu și Mihai Dedu, actorul a avut o intervenție în urma unei știri despre protestele de la Kiev.

Florin Busuioc susține că virusul a fost creat

Referindu-se la știrea cu pricina, Florin Busuioc a făcut și o declarație neașteptată cu privire la COVID-19, proveniența virusului constituind deja un subiect extrem de controversat și intens comentat pe rețelele de socializare.

Florin Busuioc, declarație neașteptată despre COVID-19: "Eu cred că virusul ăsta n-a apărut din neant, a fost creat"Florin Busuioc, declarație neașteptată despre COVID-19: "Eu cred că virusul ăsta n-a apărut din neant, a fost creat"

„Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii… e altă treabă. Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate', a spus Florin Busuioc, în direct, spre surpriza colegilor săi, care nu au anticipat momentul.

În cele din urmă, Florin Busuioc şi-a încheiat discursul, spre ușurarea colegilor săi, dar nu înainte de a întreba dacă e adevărat că Ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie, că aşa ar fi auzit la TV, iar „ce se spune la TV aşa e'. Colegul lui Mihai Dedu i-a răspuns că, cel puţin în dimineaţa aceasta, nu a auzit o astfel de ştire, scrie adevarul.ro.

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară: „A fost ca în dimineața de Crăciun!” Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din „La bloc”, la Londra. A fost obligat să se reprofileze, din cauza pandemiei COVID-19

Citește și: În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: „Mi-am jurat că…”

Citește și: Unde vor locui Melania și Donald Trump, după ce se mută de la Casa Albă: „Ea vrea doar să plece acasă!'

Din nou la un pas de moarte, după infarctul de acum 2 ani!

Ghinioanele parcă se țin lanț de Florin Busuioc! Busu de la Meteo s-a mai aflat încă o dată, la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, în 2018. Totul s-a petrecut la filmările ‘Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!’, iar scena prin care a trecut Busu i-a făcut pe toți cei din jur să înlemnească.

În toamnă, în timpul filmărilor, Văru‘ Săndel, Cosmin Seleşi şi Alin Panc au asistat la o secvență la care nici cei mai îndrăzneți cascadori nu s-ar fi încumetat. Văru‘ Săndel a povestit pentru Impact.ro despre filmările peliculei, dar și despre scenele în care Busu a fost implicat. Acestea vor fi tăiate la montaj.

„Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă.  Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun.

Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii. Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o: Am râs, dar nu prea era râsul nostru‘‘, a povestit Văru‘ Săndel.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter