Ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii se confruntă din nou cu cancerul: "Este șocul psihic, am 25 de ani"

Publicat pe

Ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii trece prin momente cumplite. Tânăra în vârstă de 25 de ani a aflat recent că i-a recidivat cancerul, de care reușise să scape, cu tratament, anul trecut. Irina a făcut primele declarații după ce a aflat dureroasa veste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ispita Irina Stroia trece prin momente extrem de grele. În vârstă de 25 de ani, tânăra a luptat împotriva cancerului și a reușit să-l învingă în vara anului trecut. Din păcate, după ultimele analize, ea a aflat o veste care i-a dat toată viața peste cap: boala a recidivat.

Irina a decis să-și spună povestea în cadrul emisiunii Xtra Night Show, pentru a trage un semnal de alarmă, astfel încât oamenii să meargă la timp la control.

Ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii se confruntă din nou cu cancerul: "Este șocul psihic, am 25 de ani"Ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii se confruntă din nou cu cancerul: "Este șocul psihic, am 25 de ani"

Irina Stroia are cancer de col uterin

Problemele sale au început anul trecut, odată cu pandemia de coronavirus care a pus pe jar o lume întreagă. A observat că începuse să se confrunte cu probleme cu coșurile și în ciuda tratamentelor la care a apelat nu a reușit să găsească soluția potrivită.

Până la urmă a decis că este timpul să își facă un control mai amănunțit, iar rezultatul a fost unul dureros: suferea de cancer de col uterin.

Dat fiind că a depistat boala la timp, doctorii i-au prescris un tratament medicamentos, care au ajutat-o extrem de mult. În luna august a anului 2020 cancerul a intrat în remisie.

Citește și: Cine este ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii, sezonul 5.E a doua oară când participă la show

Citește și: Ispita Irina de la INSULA IUBIRII:Mama a făcut stop cardiac când a aflat că plec în Thailanda!'

Citește și: Dana Deac, veste proastă din partea medicilor după ce a învins cancerul de cinci ori:”De AVC nu puteți scăpa”

Citește și: Majda de la Survivor, clipe de coșmar în timpul sarcinii:„Am avut accident de mașină. Medicii mi-au zis să stau numai la pat' / EXCLUSIV

Irina Stroia: „Am lăsat organismul meu să lupte'

Din păcae, după ultima vizită la medic veștile primite nu au mai fost atât de bune. După un nou set de analize a ieșit la iveală că a recidivat cancerul.

”Am fost diagnosticată anul trecut, am luat un tratament șase luni, în august mi-a spus că a intrat în remisie. Am oprit tratamentul și am lăsat organismul meu să lupte. Acum două săpămâni am făcut un set de analize și am văzut că s-a mărit la loc”, a povestit Irina Stroia la Antena Stars.

Irina Stroia: „Vreau să lupt pe picioare'

Tânăra a avut un șoc când a aflat vestea, însă este hotărâtă să lupte în continuare pentru a combate cancerul. A refuzat atunci operația și nu și-a schimbat punctul de vedere, dorind să lupte pe picioare.

”Este șocul psihic. Îmi apar tot felul de întrebări în cap. Este și o perioadă foarte stresantă pentru mine. Am tot amânat. Prima dată când am descoperit boala, medicii mi-au spus că este normal să revină atât de repede, pentru că celulele se multiplică foarte repede.

Puteam să mă operez atunci, dar am zis să luăm calea cea mai ușoară cu tratament. Dacă, ferească Dumnezeu, nu se va putea așa, vom apela la operație. Momentan vreau să lupt eu pe picioare. Sunt tânără, nu vreau să ajung să mă operez la 25 de ani”, a mai transmis ispita de la Insula Iubirii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter