Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, atac dur la adresa Simonei Hapciuc: „A zis că e avar și că nu se gândește la copil”

Publicat pe

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, a răbufnit pe rețelele sociale. Aceasta este nemulțumită de afirmațiile pe care Simona Hapciuc le face despre partenerul ei. Daniela Iliescu, care îl va face tată curând pe Culiță Sterp, a vrut să lămurească întreaga situație și să o pună la punct pe Simona.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, s-a săturat să o audă pe Simona Hapciuc cum își dă cu părerea despre partenerul ei. Tânăra a spus că a vrut să intervină după ce Simona Hapciuc a vorbit despre faptul că artistul a plecat în Republica Dominicană și a lăsat-o pe Daniela singură având în vedere că e însărcinată.  

„În primul rând această persoană face afirmații care discreditează imaginea și reputația unei persoane publice, în special într-un moment în care această persoană nu se poate apăra, iar astea sunt fapte pentru care se poate răspunde din punct de vedere legal. În al doilea rând, am decis să intervin pentru că femeia este atât de preocupată de nevasta lui Culiță care este gravidă și pe care a lăsat-o acasă însărcinată pentru ca este avar şi nu se gândeşte la mine si la copil.

Ei bine, repet pentru cei care nu știu, noi am luat această decizie de comun acord. Şi pentru că nu fac parte din categoria femeilor dependente sau obsedate de bărbatul lor, nu cred că e de judecat sau este asta vreo dovadă de lipsa de iubire din partea lui. Sunt mai mult decât recunoscătoare că am nu una, ci două familii care îmi sunt alături în fiecare minut', a scris Daniela Iliescu pe Instagram.

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, atac dur la adresa Simonei Hapciuc: „A zis că e avar și că nu se gândește la copil'Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, atac dur la adresa Simonei Hapciuc: „A zis că e avar și că nu se gândește la copil'

Daniela Iliescu, sătulă de criticile Simonei Hapciuc

De asemenea, Daniela Iliescu a spus că părerile Simonei Hapciuc despre Culiță Sterp de la Survivor nu contează pentru ea. Aceasta consideră că cele 8 săptămâni pe care Simona le-a petrecut la Survivor sunt insuficiente pentru a ajunge să-l cunoască pe tatăl viitorului ei copil. Iubita lui Culiță Sterp a spus că ea îl cunoaște cu adevărat pe Faimos.

„Pe de altă parte. nici nu pot să iau în considerare părerile unei femei de la care nu aș lua niciodată un exemplu sau nu aș cere un sfat. Acum nu știu, să îmi spuneți voi mie, e mai corect să iau în considerare părerea unei persoane care a împărțit aceeași baracă cu un om timp de 8 SĂPTĂMÂNI sau a mea care îl cunosc de nu mai puțin de 13 ANİ de la coleg, amic, iubiţi şi viitor tată al copilului meu?

Care, de când era cioban, aşa cum mulți îl numiți (de parca ar fi fost ceva josnic sau vreo crimă) a rămas același om. Care a avut grijă de oameni, de la copii, la bătrâni. L-am văzut la oi murdar și a doua zi îmbrăcat în Versace la o cântare, sau că ne-am petrecut Paștele pe câmp, care ia oameni la ocazie ca să nu-i lase în frig, sau că le cosește prin curte. Şi tot același om e, nu se schimbă în funcţie de cum bate vântul.

Dar lucrurile astea, putine, pe care le-am enumerat aici nu le știți mulți, știți de ce? Că nu a simţit nimeni nevoia să le facă publice. E de ajuns să le știe Dumnezeu', a mai scris iubita lui Culiță Sterp pe Instagram.

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Zanni la Survivor:„M-am certat cu Jador din cauza lui…'

Citește și: Cum arăta Daniela Iliescu, înainte să devină iubita lui Culiță Sterp.Imagini din trecutul ei

Citește și: Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor.„E mult mai mult decât iubire'

Citește și: Un nou scandal între Jador și Zanni la Survivor:„Vorbești despre falsitate față de prieteni, când…'

Daniela Iliescu îi ia apărarea lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, spune că strategiile care se fac la Survivor România sunt necesare într-o astfel de competiție.

„Vreau să le reamintesc oamenilor că Survivor este o competiție în care oamenii se luptă pentru supraviețuire și este normal ca pentru a supraviețui, ai nevoie de strategii. Până la urmă și dacă te joci cărți sau Monopoly ai nevoie de o strategie, da păi într-o astfel de competiție.

Am înțeles din spusele ei, care chiar dacă a semnat un contract de confidențialitate și nu ar avea voie să povestească ceea ce producția nu a dat la TV, dar asta nu e treaba mea, că a fost ofticată că a plecat Culiță prin junglă și a făcut rost de mâncare și a împărțit-o  doar cu anumiți concurenți, dar nu și cu ea. Aici, pot zice că ar fi fost într-adevăr frumos din partea lui să împartă cu toată lumea, dar fiecare face cum crede de cuviință. Acolo fiecare e pe cont propriu, dacă nu ți-a convenit că el se descurcă, erai liberă sa te descurci și tu la rândul tău cum știi tu', a mai scris iubita lui Culiță Sterp pe Instagram.

Daniela Iliescu, despre acuzațiile Simonei Hapciuc

Daniela Iliescu îi transmite Simonei Hapciuc că, dacă ar fi fost susținută de public, ar mai fi rămas în competiție și că nu ar trebui să îl acuze pe Culiță Sterp că a dat-o afară din competiția Survivor.

Legat de acuzațiile cum că a fost dată afară prea repede și asta i se datorează tot lui Culiță, am de spus atât:

Dacă era o concurentă atât de bună și Culiță bătea câmpii, nu cred că ceilalți pot fi duşi de nas ca să voteze pe placul lui și să o dea afară că așa vrea Culiță

Dacă era atât de bună si plăcută cred că era susținută de public şi discuţiile astea nu mai existau pentru că era în continuare în competiție

De mai bine de o luna nu încetezi cu acuzațiile la adresa lui Culiță, că ai impresia că ți-a luat visul de a-i oferi fiului tău viitorul pe care ți-l dorești. Uite că ți-a oferit șansa asta de a petrece timp cu el, în timp ce eu nu am parte de asta așa cum îl acuzi tu de fiecare dată,  „că și-a lăsat nevasta acasă sau că tu nu ești Daniela lui', a mai scris Daniela Iliescu.

„Au mai ieşit oameni din competiție, dar fără să facă circ'

De asemenea, Daniela Iliescu îi transmite Simonei Hapciuc să nu o mai preocupe pesoana lui Culiță Sterp și spune că au mai ieșit oameni din competiție „fără să facă prea mult circ și să ceară atenție'.

„Fiecare concurent are o poveste acolo și luptă pentru ceva, fie că e mai mult sau mai puţin cunoscut. Au mai ieşit şi alte persoane din competiție, asumat, fără să facă prea mult circ și să ceară atenție.

În încheiere, în loc, dragă Simona, să te preocupe atât de mult răutatea, misoginismul, falsitatea lui Culiță,  ar trebui să te preocupe mai mult familia ta, fiul cu și viața ta. Felul în care vorbești despre cineva, când acesta nu este prezent, spune mai multe despre tine ca om, decât despre el', a concluzionat Daniela Iliescu pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter