De ce fetele de la Survivor aleg să doarmă doar lângă băieți: „Nu vă puteți da seama cât de greu este”

Publicat pe

De ce aleg fetele de la Survivor România să doarmă doar lângă băieți? Motivul a fost dezvăluit chiar de către Andrei Ciobanu, fost concurent la Survivor, sezonul 1. Acesta s-a arătat indignat că fetele și băieții sunt criticați că dorm unii lângă alții atât timp cât au parteneri/e acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ciobanu de la Survivor România, sezonul 1, a dezvăluit motivul pentru care fetele aleg să doarmă lângă unul sau doi băieți, în loc să stea la distanță de aceștia.

Motivul este cât se poate de simplu. Andrei Ciobanu spune că nu este nimic sexual în gestul acesta și pur și simplu concurenților le este foarte frig și vor să se încălzească.

De ce fetele de la Survivor aleg să doarmă doar lângă băieți: „Nu vă puteți da seama cât de greu este'De ce fetele de la Survivor aleg să doarmă doar lângă băieți: „Nu vă puteți da seama cât de greu este'

„Trebuie să recunosc că mă abțin cu greu la unele chestii, să nu fiu răutăcios. Citez: unele fete au preferat să doarmă cu anumiți băieți de care lor le-a plăcut și s-au format unele idile deși ele au bărbați sau ei, femei acasă. Șoc, șoc, șoc…

Băi fraților, voi nu vă puteți da seama cât de greu este acolo', a spus Andrei Ciobanu, fost concurent Survivor, sezolul 1, în vlogul său.

Citește și: Maria Hîngu de la Survivor lucrează de la 16 ani și a candidat la Primăria din comuna ei:”Nu am ajuns în vârf”/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor s-a mutat într-un apartament nou.Primele imagini din casa Faimoasei

Citește și: Război între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor:„Nu îmi este teamă de el'

Citește și: Ce relație au Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun de la Survivor.Au fost rivali într-un alt concurs, câștigat de Marius

De ce dorm fetele cu băieții la Survivor

Andrei Ciobanu de la Survivor a continuat prin a spune că în Republica Dominicană este foarte frig noaptea și că trebuiau să găsească o modalitate de a se încălzi.

„Nu vă puteți da seama că show-ul a început în luna ianuarie. În ianuarie, februarie și chiar jumătatea lui martie, este tot iarnă, ca și la noi. Doar că iată cum se întâmplă iarna în Republica Domnicană: ziua este cald, între 28 și 30 de grade dar seara este foarte frig. Băi fraților, muream de frig! Noi aveam o păturică foarte subțire, tremuram, ne îmbărcam cu toate hainele pe care le aveam și alea foarte puține.

Și de asta ne cuplam doi câte doi sau poate câte trei, să punem trei pături una peste alta să ne fie un pic cald. Și clar, dormi unul lângă altul', a explicat Andrei Ciobanu pe vlogul său.

Andrei Cobanu, despre idilele de la Survivor

Andrei Cobanu, fost concurent de la Survivor, spune că cei care născocesc existența unor idile la Survivor spun „doar aberații', dar propriile lui fapte îl contrazic. Andrei a avut o relație în Republica Dominicană cu Karina. Cei doi și-au continuat relația pentru câteva luni și după ce au ieșit din concurs.

Lucian, am înțeles că avea foarte mare grijă de fete și le proteja. Am înțeles că nu dormea noaptea, se trezea și se gândea cum să facă să le fie mai bine fetelor. Pentru că: băi frate, ești om și empatizezi cu omul de lângă tine, mai ales când vezi că tremură. Vrei să-l încălzești, vrei să stai lângă el… Asta nu înseamnă că se întâmplă ceva! Nu mai veniți cu aberații din-astea, nu mai fiți disperați după like-uri și după a da picanterii și a răstălmăci adevărul, pentru că nu este adevărat', a mai spus Andrei Ciobanu, fost concurent la Survivor.

Sursa foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter