Iulia Albu, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan: „Nu am repetat experiența”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Mulți au crezut că Iulia Albu este apropiată de Anamaria Prodan, iar vedeta a spus acum clar care este adevărata relație cu impresara, dar și cu alte vedete din showbiz. Nu s-a ascuns în spatele vorbelor și a răspuns, așa cum ne-a obișnuit, direct și clar, într-un interviu de-a dreptul savuros!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ai prieteni în showbiz? La un moment dat te-am văzut apropiată de Anamaria Prodan, pe care ai și îmbrăcat-o…

Nu am prea mulți prieteni în showbiz pentru că, din păcate, nu avem interese comune. Pe Anamaria am consiliat-o cu câteva ocazii și chiar i-am alcătuit o echipă care să se ocupe de aparițiile ei în reviste. Cea mai bună copertă pe care a făcut-o vreodată a fost făcută cu mine şi echipa mea. Nu am repetat experiența. Per ansamblu, sunt oameni cu care nu pot rezona până la capăt.

Iulia Albu, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan: „Nu am repetat experiența'/ EXCLUSIVIulia Albu, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan: „Nu am repetat experiența'/ EXCLUSIV

Iulia Albu, despre colaborarea cu Anamaria Prodan: „Nu am lucrat cu absolut nicio vedetă cu contract'

Sunt vedete pe care le-ai consiliat din punct de vedere vestimentar, sub contract sau așa, dintr-o simpatie sau din prietenie? Ne poți da măcar două-trei nume?

Nu am lucrat cu absolut nicio vedetă cu contract. De fapt, ar fi corect să spun, nu am luat niciodată bani de la vreo vedetă pe consultanță vestimentară. Firește, multe mi-au cerut şi îmi cer sfatul la telefon, însă niciuna nu dorește să plătească onorariu pentru acest serviciu, în general, iar eu ofer consultanţă gratuită doar prietenilor apropiați. Este o situație WIN-WIN.

Citește și: Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…'

Citește și: Iulia Albu, adevărul despre operațiile estetice:„Am intervenții pe care le fac periodic, dar nu am…'/ EXCLUSIV

Citește și: În ce relații a rămas Corina Caragea cu Andreea Marin, după „Surprize, Surprize':„Mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Mantea, declarații neașteptate despre viața amoroasă:„Orice femeie are nevoie de o relație toxică'

Iulia Albu: „Acesta e motivul principal pentru care proiectele mele generează interes'

Știu cât este de importantă cariera pentru tine. Și cât ți-ai dorit și ai și muncit ca să ai un nume în această industrie. Ești fericită, mulțumită cu ceea ce ai realizat până acum?

Iubesc ceea ce fac. Cred că acesta este motivul principal pentru care proiectele mele generează interes. Fericită? Da! Mulțumită? Niciodată! Mai sunt atât de multe de făcut, învățat şi arătat! Dați-mi puțin timp! Ce este mai bun abia acum urmează. (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter