Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, atac dur la Bianca Drăgușanu: ”A sărit cu cuțitul la el”

Publicat pe

De la prietene la cataramă, Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, și Bianca Drăgușanu au ajuns la cuțite. Femeia a oferit un interviu pentru Xtra Night Show, unde a făcut dezvăluiri scandaloase despre vedetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Iulia Sălăgean s-a întors împotriva Biancăi Drăgușanu și a ieșit să dea declarații total neașteptate în presă despre cea care până zilele trecute i-a fost prietenă. Vedeta a declarat recent că fosta soție a lui Alex Bodi îi este foarte apropiată, ba chiar s-a mutat în același complex cu ea.

Surpriză! Bianca Drăgușanu a primit o lovitură dură din partea fostei soții a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean. Femeia a declarat că vedeta nu i-a fost atât de bună prietenă și a fost falsă în tot acest timp. Mai mult, Iulia Sălăgean a dezvăluit și motivul pentru care s-a certat cu Bianca Drăgușanu.

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, atac dur la Bianca Drăgușanu: 'A sărit cu cuțitul la el'Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, atac dur la Bianca Drăgușanu: 'A sărit cu cuțitul la el'

'Acum, în prezent, pot să-ți spun că ăsta a fost interesul. Să se răzbune pe Alex, zic eu. Acum am realizat chestia asta. Am aflat că ea nu era prietenă cu mine și că totul era fals și când eu nu eram de față la întâlnirile cu prietenii, vorbea foarte urât. Spunea că sunt săracă, sunt mai multe cuvinte, dar nu vrea să le spun. Vă gândiți la ce este mai rău. Ce se poate spune despre o femeie. Eu care îmi văd de fată, plus că eu nu am rugat-o să-mi fie prietenă. Ea acum postează totul felul de chestii cu trădări, pe mine nu mă ating chestiile astea', a declarat Iulia Sălăgean.

Fosta soție a lui Alex Bodi consideră că Bianca a fost prietenă cu ea pentru a se răzbuna pe afacerist și doar s-ar fi folosit de ea pentru a-l enerva pe acesta.

'Ea și acum a spus că 'Iulia este prietena mea' și este fals. Ea nu este prietenă cu mine. Din partea mea a fost totul real și pur, pentru că eu am iertat-o pentru absolut tot, i-am dat încă o șansă prieteniei, doar că ea este un pic mai perversă și eu nu sunt. Eu nu mi-am dorit să apar, nu eu o rugam să mă posteze, dar acum văd că lucrurile astea îl deranjau foarte tare pe Alex și el a luat-o ca pe o trădare din partea mea, ca eu să fiu cu ea', a mai adăugat fosta soție a lui Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre Alex Bodi: „Mă ținea cu forța în casă, am fugit cu ajutorul menajerei”

Citește și: Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac: 'Am găsit-o leșinată în casă'

Citește și: Daria Radionova, despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu, de la Alex Bodi: „Realitatea este foarte diferită”

Citește și: Bianca Drăgușanu are 4 certificate medico-legale după ce a fost bătută și a depus plângere împotriva lui Alex Bodi: „El încă mă sună. Am vorbit de câteva ori”

Bianca Drăgușanu i-ar fi furat banii Iuliei Sălăgean

Fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că vedeta și încă un prieten comun i-ar fi furat din bani atunci când a ales să-și schimbe mașina.

'Da, a fost o chestie. A fost un ajutor acordat de ea, să mă ajute să-mi vând o mașină și acolo s-au întâmplat niște combinații, să zic așa pe limbajul străzii. Mi-a zis că mașina a dat-o cu mai puțin și, de fapt, și-a luat parte din banii pe care trebuia să mi-i dea. Nu ea, personal, un prieten de-al ei. Mie mi-a spus că a vândut-o cu un preț și, de fapt, a fost altul și restul și-a luat ea și după care același prieten m-a ajutat să-mi iau altă mașină. La fel, mi-a zis că a fost mult mai puțin și banii s-au împărțit, dar atâta vreme cât tu declari că 'Iulia este prietena mea', cum poți să permiți tu, ca prietena mea, să accepți așa ceva? Mai ales că și acel om era prietenul tău. Nu știu despre ce sumă este vorba, nu am mai vrut să întreb. Eu când am aflat adevărul am fost în stare de șoc', a spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu a fost geloasă pe Iulia Sălăgean?

Fosta soție a lui Alex Bodi a declarat că Bianca Drăgușanu ar fi fost geloasă pe ea în timp ce era într-o relație cu Gabi Bădălău. Iulia Sălăgean a declarat că a încercat să o încurajeze să aibă o relație serioasă cu afaceristul, însă ea s-ar fi temut că acesta îi face ochi dulci ei.

„Este geloasă pe mine în legătură cu fostul ei iubit, Gabi Bădălău. Eu am zis că nu se poate. Din moment ce eu te încurajez pe tine să fii liniștită și să-ți vezi de relația ta, cum să…. Am auzit-o cu urechile mele când făcea o criză de gelozie când Gabi o întreba dacă ne vedem cu toții Cheamă și tu pe cine vrei, pe x,y, pe Iulia și când a auzit Iulia a explodat', a declarat Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.

Scandal între Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean

Cele două femei din viața lui Alex Bodi s-au întâlnit pentru a discuta, după ce Iulia Sălăgean a auzit că Bianca Drăgușanu vorbea foarte urât despre ea atunci când nu era prezentă. La întâlnire, a fost prezent și un prieten comun care s-a ales cu un pahar în cap din partea vedetei, după ce acesta nu i-a ținut partea.

„Am confruntat-o. Celelalte informații care mi s-au spus voiam să le pun pe masă și să le discutăm de Ziua Îndrăgostițolor. Ne-am întâlnit și am luat și acea persoană de încredere și am dus-o de față și am zis: „uite, am auzit așa, așa, așa. E adevărat?'. Ea a zis că nu e adevărat, că nu a vorbit așa de mine. Eu atunci mă întorc la persoana de lângă mine, adică prietenul ei, și întreb „a vorbit ea vreodată așa frumos de mine?', că eu am prezentat ca și când ar fi vorbit frumos și el a zis „nu, nu a vorbit niciodată frumos de tine'. În momentul acela Bianca a luat un pahar și a aruncat după el și l-a lovit în cap pe acel băiat. (…) După care s-a ridicat, că nu i-a dat cu paharul și a rămas acolo. A luat un cuțit de pe masă și a sărit cu cuțitul la el. Pentru mine a fost dureros că mă mințea și dacă ea reacționa în altfel și adevărul era de partea ei, era calmă. Eu i-am spus-o și ei și prietenei ei că totul a fost pur din partea mea. Cred că ea avea planuri malefice, le-a pus strategic', a spus Iulia Sălăgean.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter