Iulia Vântur, adevărul despre viața din India: "Nu e ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut"

Publicat pe

Iulia Vântur s-a întors recent în România, după mai mulți ani petrecuți în India. Cei dragi au întâmpinat-o cu brațele deschise, iar mama ei a izbucnit în lacrimi când a luat-o în brațe. Fosta prezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine' a fost invitată la Sinteza Zilei și a oferit detalii despre viața ei din India și cariera sa de acolo.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur s-a întors recent pe meleaguri românești. Vedeta a plecat în India, acum mai mulți ani, unde a devenit o cântăreață de succes. Ultimul proiect muzical l-a făcut chiar alături de Salman Khan, iubitul ei. Iulia Vântur a povestit că, în India, a primit foarte multe lecții de viață.

Iulia Vântur, adevărul despre viața din India: "Nu e ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut"Iulia Vântur, adevărul despre viața din India: "Nu e ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut"

„Oricât de greu ar fi şi oricât de jos ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus. Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mai am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele.

Am învățat că mă am pe mine. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație', a povestit iulia Vântur, la Sinteza Zilei, de pe Antena 3.

Citește și: Iulia Vântur s-a întors în România. Prima persoană cu care s-a întâlnit:”În sfârșit, după atâta vreme”

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, proiect muzical de succes împreună:„Vin în România în curând'

Citește și: Cum a devenit Iulia Vântur celebră în India. Nu are legătură cu Salman Khan:„Eram într-o seară…'

Citește și: Drama neștiută a Cristinei Joia de la Visuri la Cheie. A fost la un pas de moarte:„Au zis că am cancer!'

„Nu e ușor să trăiești într-o țară străină'

Iulia Vântur a mai spus că nu este ușor să trăiești într-o țară străină. A avut momente în care și-a dorit să fie alături de părinți și de prieteni, însă ambiția și perseverența au determinat-o să nu cedeze.

Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință.

Mi-am urmat intuiția şi sufletul și chiar dacă, la un moment dat, devine foarte greu, cumva ajungi într-o destinație care era menită ție, o destinație de care tu aveai nevoie, o călătorie de care tu aveai nevoie', a mai povestit Iulia Vântur.

Iulia Vântur, despre călătoria în India

Iulia Vântur spune că avea nevoie de călătoria aceasta în India și simte că s-a dezvoltat foarte mult. Pe de altă parte, în momentul în care a ales să plece, cel mai greu le-a fost părinților.

Călătoria asta pe care am făcut-o în India cu siguranță aveam nevoie de ea. Din punct de vedere emoțional, simt că am crescut foarte mult. Chiar și profesional, am experimentat atât de mult, am descoperit atât de mult chiar și prin experiențele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale și așa cum spuneam: avându-te doar pe tine, înveți atât de multe despre tine, despre viață, despre oamenii din jur și înveți, de fapt, cum să îţi manageriezi viața, de fapt.

Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grijă e și mai mare', a mai spus Iulia Vântur la Antena 3.

Sursa Foto: captură de ecran Antena 3, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter