Katy Perry a născut! Ce nume va purta al doilea copil al actorului Orlando Bloom

Publicat pe

Katy Perry va devenit mamă pentru prima oară! Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar prima imagine cu ea deja face senzație pe internet!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Katy Perry a născut, iar fericitul tătic, actorul Orlando Bloom, a postat deja o imagine cu fiica lui, via UNICEF, organizație unde atât el, cât și artista sunt ambasadori.

Cei doi au precizat cu această ocazie și numele pe care îl va purta fetița: Daisy Dove Bloom.

Citește și: Se schimbă numele celui mai cunoscut roman polițist, „Zece negri mititei', în contextul luptei anti-rasism!Cum se va numi cartea scrisă de Agatha Christie

Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viața multor non născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme', au transmis părinții prin intermediul unui comunicat.

Citește și: Daiana de la Puterea Dragostei este însărcinată!Primele imagini cu burtica de gravidă

Orlando Bloom, tată pentru a doua oară

Orlando Bloom, care mai are un băiețel, s-a arătat încă de la început extrem de încântat că va deveni tată de fetiță, așteptând cu nerăbdare să-și țină minunea în brațe: Sunt nerăbdător … Este magic momentul venirii pe lume al unui înger. Așa se simte pentru mine’, a declarat actorul recent.

Artista în vârstă de 35 de ani a făcut într-un mod inedit anunțul sarcinii: prin intermediul videoclipului „Never Worn White. Versurile melodiei duc cu gândul la relația sa cu actorul Orlano Bloom, care a început în urmă cu patru ani. În videoclip poartă o rochie albă și cântă „ne vezi în 60 de ani cu un arbore genealogic complet. La final, Katy Perry apare fericită, în timp ce se mângâie pe burtica de graviduță.

Citește și: Dana Grecu se întoarce în televiziune, după 3 ani de pauză!Ce emisiune va avea și la ce post

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit în 2019, chiar de Valentines Day.

Cântăreața a mai fost căsătorită cu prezentatorul Russell Brand, din 2010, până în 2012.

Actorul din „Pirații din Caraibe’ ve deveni acum tată pentru a doua oară. Orlando Bloom mai are un băiat din căsnicia cu Miranda Kerr. Flynn Christopher are 9 ani în prezent.

Katy Perry a născut! Ce nume va purta al doilea copil al actorului Orlando BloomKaty Perry a născut! Ce nume va purta al doilea copil al actorului Orlando Bloom

Sursa foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter