Kelly Clarkson și Brandon Blackstock divorțează după 7 ani de căsnicie! Care este motivul despărțirii

Publicat pe

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock au depus actele de divorț după șapte de ani de căsnicie. A ieșit la iveală și motivul pentru care artista și soțul ei au luat această decizie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Kelly Clarkson s-a cunoscut cu cel care avea să-i devină soț și ulterior tatăl copiilor ei în anul 2012, iar la mai puțin de un an, după 10 luni de relație, au decis să-și unească destinele.

Un an mai târziu, cei doi au devenit părinții unei fetițe care a primit numele River Rose Blackstock (6 ani). În urmă cu 4 ani, în 2016, Kelly Clarkson a devenit mămică pentru a doua oară, de data aceasta de băiețel. Remington Alexander Blackstock (4 ani) le-a adus bucurie și împlinire pe atunci fericitului cuplu.

Citește și: Actrița Cristina Mihăilescu, din serialul „Ai noștri', este gravidă!Fina lui Andi Vasluianu și-a anunțat sarcina în ultimul trimestru

Ce se va întâmpla cu cei doi copii

Kelly și Brandon și-au petrecut timpul împreună alături de cei doi copii în casa pe care o dețin în Montana, pe perioada izolării din pricina pandemiei de coronavirus. Nu se știe exact ce s-a întâmplat între cei doi pe parcursul acestei perioade, cert este că au luat decizia de a divorța.

Citește și: Oana Zăvoranu, prima declarație despre moartea lui Costin Mărculescu:'Când te crezi buricul pământului, ai de pierdut. Eu cred că din cauza băuturii a avut diverse probleme'

Motivul separării în actele de divorț ar fi diferențele ireconciliabile. În ceea ce îi privește pe micuți, cei doi își doresc custodia comună a copiilor, notează countryliving.com.

Nimic nu a dat de bănuit până acum că lucrurile s-ar fi deteriorat între ei, mai ales că în postările sale, Kelly își lăuda adesea „soțul minunat” și modul fabulos în care se ocupă și are grijă de copii.

Citește și: Declinul lui Costin Mărculescu.Actorul s-a certat la cuțite cu Carmen Pleșea, partenera lui de afaceri, și atunci a pierdut tot!

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock divorțează după 7 ani de căsnicie! Care este motivul despărțiriiKelly Clarkson și Brandon Blackstock divorțează după 7 ani de căsnicie! Care este motivul despărțirii

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter