Larisa și Alin Oprea s-au întâlnit la tribunal, la prima înfățișare pentru divorț. Primele declarații

Publicat pe

Larisa și Alin Oprea s-au prezentat astăzi la tribunal, unde a avut loc prima înfățișare a divorțului. Cei doi sunt în război, după despărțirea neașteptată. Alin Oprea și Larisa au făcut primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, 15 februarie, a avut loc prima înfățișare a divorțului dintre Larisa și Alin Oprea. Cei doi s-au prezentat în fața instanței pentru a încheia căsncia lor definitiv. Deși inițial au încercat să divorțeze pe cale amiabilă la notar, cei doi nu au ajuns la un numitor comun.

Larisa și Alin Oprea s-au întâlnit la tribunal, la prima înfățișare pentru divorț. Primele declarațiiLarisa și Alin Oprea s-au întâlnit la tribunal, la prima înfățișare pentru divorț. Primele declarații

'Îmi doresc să se facă mai cald. Și afară și în suflet. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorțat de mult. A fost o înțelegere comună, eu i-am spus că am o relație cu altcineva după ce am aflat de infidelitățile ei.
Susțin tot ce am declarat, probele sunt depuse.'
, a declarat Alin Oprea.

După despărțirea de Larisa, cei doi copii s-au întors împotriva tatălui lor. Întrebat dacă mai ține legătura cu copiii săi, Alin Oprea a răspuns scurt: 'Nu.'.

'Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu', a spus Alin Oprea la Antena Stars.

'Am de gând să mă prezint și să prezint toate măsurile și toate dovezile de care dispun, să avem cu toții parte de un proces din toate punctele de vedere, să nu fie nimeni neîndreptățit, vreau ca toată lumea să plece cu sufletul pe buze. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorțat de mult.', a mai spus Alin Oprea.

Larisa Oprea a venit în grabă la Tribunal și nu a stat la prea multe discuții cu jurnaliștii. Fosta soție a artistului de la Talisman a avut un dialog scurt cu ziariștii. Bruneta a fost întrebată cu ce arme vine la proces, iar ea a răspuns: 'Fără arme, fără arme'

Citește și: Alin Oprea oferă detalii nebănuite despre soția lui, Larisa, în plin proces de divorț: „Exista toată logistica pentru un studio de videochat”

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: 'Basmul nostru a început din mai 2019'

Citește și: Alin Oprea a ajuns să trăiască din banii iubitei sale! Larisa l-a lăsat fără nimic după divorț și se războiesc la Tribunal pentru o avere de 1 milion de euro

Citește și: Fiul lui Alin Oprea, reacție tranșantă în scandalul momentului: „Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă”

Alin Oprea e fericit alături de noua iubită

După ce mama copiilor lui l-a făcut să se îndepărteze de familie, Alin Oprea vorbește cu sinceritate despre noua iubită. Relația lor nu a început după ce s-a aflat de divorț, ci cu câteva luni bune înainte.

Cântărețul și-a asumat relația și susține că fosta lui soție știa despre acest lucru. Mai mult, Alin Oprea a declarat într-o emisiune TV că Larisa l-a înșelat de nouă ori și că nu se va lăsa până nu va demonstra acest lucru. Se pare că războiul dintre soții Oprea este departe de a se termina.

‘Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate’, a declarat Alin Oprea.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter