Marius Elisei, primele declarații după ce a divorțat. Ce face Oana Roman azi: ”E o zi specială”

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat astăzi, în mod oficial, la notar, după ce și-au anunțat despărțirea chiar înainte de Crăciun. Cei doi s-au înțeles și au încheiat căsnicia pe cale amiabilă. El a făcut primele declarații după ce s-a despărțit definitiv de Oana Roman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au stat timp de 40 de minute în biroul notarial, unde au pus la punct toate condițiile. Vedeta a venit singură să semneze actele de divorț, asta după ce a lăsat-o la grădiniță pe fiica sa. 

Marius Elisei a oferit primele declarații și a spus că este o zi cu soare, însă s-a abținut să ofere explicații despre viața lui persoanlă.

Sunt bine. E zi cu soare. Nu pot să vorbesc însă mai mult. Nu sunt într-un loc potrivit', a spus Marius Elisei, pentru Fanatik.ro, la scurt timp după ce a semnat actele de divorț.

Ce face Oana Roman după ce a divorțat de Marius Elisei: „E o zi specială'

Oana Roman a acceptat faptul că nu există cale de împăcare, așa că s-a trezit de dimineață, și-a dus fetița la școală și apoi a plecat spre notar, acolo unde a semnat actele de divorț.

Apoi, vedeta a declarat că are o zi plină astăzi. A declarat că e o zi un pic specială și că tot astăzi este ziua unui prieten de-al său.

Marius Elisei, primele declarații după ce a divorțat. Ce face Oana Roman azi: 'E o zi specială'Marius Elisei, primele declarații după ce a divorțat. Ce face Oana Roman azi: 'E o zi specială'

Am început săptămâna cu treziri la 7 fără un sfert. Am o zi plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți curând de ce. În același timp este și ziua de naștere a unui prieten foarte bun de-al meu, pe care îl iubesc foarte mult', a spus Oana Roman, pe InstaStory.

De astăzi înainte, Oana Roman este oficial o femeie singură. Deși au divorțat, vedeta și Marius Elisei au rămas în relații bune de dragul fetiței lor.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit înainte de sărbători

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost, oarecum, una anunțată sau, mai bine zis, previzibilă, deoarece cei doi soți s-au mai despărțit în câteva rânduri de-a lungul timpului. Iată însă că nici dorința de a-i oferi Izabelei o familie normală nu a mai fost o motivație și, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, vedeta și soțul ei și-au spus adio.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este viva-76-757x1024.jpg

Chiar la final de an, vedeta a anunțat cu ochii în lacrimi că mariajul ei a ajuns la capăt de drum. Din spusele Oanei Roman, Marius Elisei a rămas cu afacerea cu haine pe care o aveau împreună.

Citește și: Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 kg

Citește și: Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei:„Părerea mea e că o trăgea în jos’

Citește și: Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman și despre afacerea familiei: „Financiar, îmi merge bine'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, decizie finală, înainte de divorț. Ce se întâmplă cu fetița lor

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Vedeta a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea‘, a mai spus vedeta cu lacrimi în ochi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter