Legătura unică dintre Fuego și Tamara Buciuceanu. Artistul nu va uita niciodată ce i-a spus aceasta când s-au văzut ultima dată. E o lecție pentru oricare dintre noi!

Publicat pe
Legătura unică dintre Fuego și Tamara Buciuceanu. Artistul nu va uita niciodată ce i-a spus aceasta când s-au văzut ultima dată. E o lecție pentru oricare dintre noi!Legătura unică dintre Fuego și Tamara Buciuceanu. Artistul nu va uita niciodată ce i-a spus aceasta când s-au văzut ultima dată. E o lecție pentru oricare dintre noi!

Pe Tamara Buciuceanu au iubit-o foarte multe personalități, dar puțini știu de legătura puternică dintre actriță și Fuego. Cântărețul a avut o relație specială cu marea doamnă a teatrului, vizitând-o ori de câte ori avea ocazia. La una din ultimele vizite, Tamara i-a dat lui Fuego un sfat pe care acesta nu-l va uita niciodată.

Pe Fuego îl leagă de Tamara Buciuceanu o prietenie veche și consistentă. Foarte multe personalități și-au exprimat zilele acestea regretul față de moartea actriței, dar puțini au ținut legătura cu ea așa cum a făcut-o Fuego.

Paul Surugiu a vizitat-o în repetate rânduri pe Tamara Buciuceanu pentru a sta la povești cu marea doamnă a teatrului, ultima din aceste ocazii petrecându-se chiar de ziua acesteia.

Cuvintele pe care Tamara Buciuceanu i le-a spus când s-au văzut ultima dată îl vor urmări pe artist toată viața

În ziua în care Tamara Buciuceanu a împlinit 90 de ani, Fuego i-a făcut o surpriză majoră, venind în vizită cu un tort și cu una din frumoasele distincții pe care le oferă la emisiunea lui de pe TVR, 'Drag de România'.

După moartea actriței, Fuego a postat pe Facebook un mesaj emoționant, dar în același timp, dur.

'Sunt foarte afectat de pierderea doamnei Tamara Buciuceanu. Știu că nici de data asta nu vom învăța mare lucru. Știu că nu-i vom prețui mai mult pe marii noștri actori, care pleacă și ne lasă mai săraci, pentru că ne place parcă să nu ne respectăm la justa valoare marile personalități', a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

În același timp, Fuego a dezvăluit ce i-a spus Tamara Buciuceanu la una din ultimele vizite. Actrița, cunoscută pentru firea empatocă, i-a dat numeroase sfaturi artistului.

'În vizitele mele din ultimii ani la marea doamnă a teatrului românesc, aceasta mi-a oferit niște lecții, pe care acum, mai mult ca niciodată, le conștientizez și cred în ele. Mi-a spus că trebuie să mă înconjor de oameni de calitate, care să mă merite, care să nu-mi zâmbească în față dacă au anumite beneficii de pe urma mea, iar apoi, pe la spate, să mă înjunghie, să mă vândă altora și să mă vorbească fără pic de resentimente. Iar eu, din păcate, am mulți astfel de oameni prin preajmă!

Și chiar dacă-s călit, nu mă învăț niciodată minte că trebuie să filtrez prietenii sinceri, care-s foarte puțini, că trebuie să mă încred mai puțin în oameni și să nu mai sar mereu când au nevoie de ajutor, pentru că pe mine, în final, nu mă ajută nimeni! Asta e viața cumva, cu bune și rele, cu dezamăgiri și loviri, și tocmai de asta trebuie să fim selectivi', acesta a fost mesajul transmis de Fuego.

Foto: Facebook

Citește și:

Fratele Andrei Măruță este nevoit să se opereze. Ce diagnostic a primit Săndel Mihai din partea medicilor

Dramele neștiute ale regretatei Tamara Buciuceanu Botez. A ajuns să respire cu un singur plămân și a pierdut în mod dramatic aproape toți oamenii pe care i-a iubit

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter