Lidia Buble spune adevărul despre divorțul lui Răzvan Simion de Diana. Artista a fost acuzată că i-a despărțit: ”Cel mai greu a fost...”

Publicat pe

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit recent, însă artista nu poate uita cum la începutul relației a fost acuzată că i-a distrus familia prezentatorului TV cu Diana. Vedeta a fost invitată la Teo Show, unde a vorbit fără perdea despre etapele grele din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mulți au acuzat-o pe Lidia Buble că ea a fost cea care l-a despărțit pe Răzvan Simion de soția lui, Diana. La 5 ani de la începutul relației cu matinalul de la Antena 1, artista a dezvăluit ce a simțit în momentele alea.

Lidia Buble era atunci la începutul carierei sale, iar mulți au crezut că s-a agățat de Răzvan Simion pentru faimă, fără să mai țină cont că acesta era căsătorit cu Diana.

'Cel mai greu a fost la început, în urmă cu 5 ani de zile. În momentul de față nu mă mai afectează, pentru că am învățat cum să manageriez toată situația și mi-am format așa o cochilie. Nu mai permit energiilor negative să mă atace.', a declarat solista pe Teo Show.

Lidia Buble susține în continuare că nu ea a fost cea care i-a despărțit, iar Teo Trandafir a confirmat declarațiile pe care invitata ei le-a făcut, în direct, la Kanal D.

Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au continuat să lucreze împreună, artista vorbind foarte frumos despre fostul ei iubit. Răzvan Simion este managerul Lidiei Buble.

'Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și în ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam.', a mai spus vedeta.

Citește și: Lidia Buble a recunoscut! Încă locuiește cu Răzvan, la două luni de la despărțire. Confesiunea pe care i-a făcut-o lui Dani: „Deocamdată mai suntem vecini'

'Tata e lângă mine și mă sprijină'

Părinții Lidiei Buble nu l-au cunoscut niciodată pe Răzvan Simion, pentru că tatăl artistei a pus o condiție: va cunoaște iubiții fetelor sale doar când acestea se vor căsători.

După despărțirea de prezentatorul TV de la Neatza cu Răzvan și Dani, artista a declarat că tatăl ei îi este alături și se roagă pentru ea.

'Cu bune, cu rele… mergem înainte. Tata e lângă mine și mă sprijină. Se roagă pentru mine mereu. (…) Eu nu știu să mint. Sunt ca o carte deschisă așa. Acum am învățat că nu este chiar în avantajul meu să fiu atât de sinceră.', a declarat Lidia Buble.

Solista nu regretă nimic din ce a făcut până acum și este recunoscătoare pentru tot ce a primit în viață.

'Nu am să regret niciodată nimic, pentru că sunt sigură că datorită etapelor prin care am trecut sunt cine sunt astăzi. Nu regret nimic. Este foarte greu ca într-o lume în care trăiesc acum… este foarte greu să rămâi curat.', a spus Lidia Buble.

Lidia Buble spune adevărul despre divorțul lui Răzvan Simion de Diana. Artista a fost acuzată că i-a despărțit: 'Cel mai greu a fost...'Lidia Buble spune adevărul despre divorțul lui Răzvan Simion de Diana. Artista a fost acuzată că i-a despărțit: 'Cel mai greu a fost...'

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, prima confruntare față în față, la o lună după despărțire: „Mă intimidezi foarte tare”

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter