Lidia Buble, dezvăluiri despre viața intimă: "Nu fac sex un an, dar pot să mă descurc în alt fel"

Publicat pe

Lidia Buble a făcut dezvăluiri incediare despre viața ei intimă. Aceasta a fost invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde', iar gazda emisiunii, Marius Manole, nu i-a adresat deloc întrebări ușoare, însă artista a fost deschisă și a răspuns. Ba chiar a mărturisit și ce face goală, atunci când se privește în oglindă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a făcut mai multe dezvăluiri despre viața intimă. Invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde', artista a fost pusă la grea încercare de către actorul Marius Manole, gazda emisiunii. Lidia Buble nu a ezitat și a răspuns deschis la întrebările care i-au fost adresate.

Întrebată dacă ar putea renunța la a mai întreține relații intime timp de un an, Lidia Buble a mărturisit că ea face așa cum îi prescrie medicul.

Lidia Buble, dezvăluiri despre viața intimă: "Nu fac sex un an, dar pot să mă descurc în alt fel"Lidia Buble, dezvăluiri despre viața intimă: "Nu fac sex un an, dar pot să mă descurc în alt fel"

„38% dintre americani ar renunța la sex pentru un an de zile doar ca să poată călători. Pentru ce ai renunța la sex timp de un an?', a întrebat Marius Manole.

Dar cum să renunț la sex?!', a replicat Lidia Buble.

„Pentru Johnny Depp! Adică, îl iei, dar un an nu poți să faci sex cu el. Ai putea?', a ajutat-o gazda emisiunii.

„Păi eu ce fac? Doamne ferește!', a continuat artista.

„Păi, nu că îl vezi prin casă în chiloței, cum se plimbă, că n-ai voie să te atingi de el', i-a spus Marius Manole.

„Pfoai… Cum să fac așa ceva? E de neconceput! Eu fac fix cum recomandă doctorul pe rețetă', a conchis vedeta.

Citește și: Apropieri suspecte între Lidia Buble și Cobra Tate.Au ieșit împreună la restaurant de două ori într-o săptămână

Citește și: Cum se calma Lidia Buble după o ceartă cu Răzvan Simion:”Mă băgam cu capul sub apă, să nu mai…”

Citește și: Andra Volos revine la Puterea Dragostei?Ce mesaj a transmis concurenta

Citește și: Drama lui Jador. Ambii lui părinți au suferit de cancer:„Am stat flămând, n-aveam bani să mănânc'

Lidia Buble, 6 luni fără să întrețină relații intime

Întrebată dacă ar alege sexul în detrimentul vocii sale, Lidia Buble a afirmat că a mai stat șase luni fără să întrețină relații intime. Ba mai mult, a dezvăluit că ea cântă și în momentele în care face dragoste.

„Dacă îți spune cineva: ai de ales așa: «Ori îți pierzi vocea, ori un an de zile nu mai faci sex». Ce alegi?', a întrebat Marius Manole.

Am mai stat pe «sec» șase-șapte luni. Pe «sec», nu pe sex! Și fără să fac nimic… Pfoa… că știi că vocea asta te ajută și când (n.r.: întreții relații sexuale)… Eu ți-am zis: eu cânt mereu! Stai să mă… Doamne… Doamne ferește, păi… Cred că ar fi singurul… Asta e floare la ureche. Mamă, dacă ar fi așa: să-mi pierd vocea… nu! Mă leg de calorifer, îmi rod unghiile, strâng din dinți', a răspuns Lidia Buble.

Ce face Lidia Buble în oglidă, goală

În continuare, Lidia Buble a fost întrebată dacă ar renunța la a mai avea parte de dragoste pentru 100 de milioane de euro. În acest context, artista a mărturisit ce face atunci când este goală și se privește în oglindă.

Nu fac sex un an, dar pot să mă descurc în alt fel. Păi și noaptea în somn? Știi că se mai întâmplă noaptea în somn (…). Mie-mi place să mă văd în oglindă, cum să nu mă ating? Mă dau cu cremă, poate scap…', a spus Lidia Buble, potrivit playtech.ro.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter