Vaccinarea anti-COVID-19, subiect principal în serialul Las Fierbinți. Ce actor a jucat rolul medicului

Publicat pe

Vaccinarea anti-COVID-19, subiect principal în serialul Las Fierbinți. Producția de la ProTV este recunoscută pentru ironizarea problemelor reale din România. De această dată, actorii din Las Fierbinți au jucat o scenă referitoare la vaccinul anti-COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorii din serialul Las Fierbinți au apărut pe micile ecrane jucând o scenă cu referire directă la campania de vaccinare anti-COVID-19. Serialul a abordat subiectul într-o manieră foarte relaxată, amuzantă și în același timp care reflectă atitudinea multor români în privința vaccinului.

Vaccinarea anti-COVID-19, subiect principal în serialul Las Fierbinți. Ce actor a jucat rolul mediculuiVaccinarea anti-COVID-19, subiect principal în serialul Las Fierbinți. Ce actor a jucat rolul medicului

Campania de vaccinare anti-COVID-19 nu a fost foarte bine primită de către români. Astfel, cei din producția serialului „Las Fierbinți' au decis să facă din întreaga scenă o mișcare în campania de vaccinare.

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți, infectată cu COVID-19:”Aşteptăm de ieri Salvarea”

Citește și: Ștefan Stan, în lacrimi după ediția „Las Fierbinți', de ieri:„Mama și-a vândut lanțul de aur să-mi cumpere de îmbrăcat'

Citește și: Ce probleme are Giani la filmările pentru Las Fierbinți, după 10 ani:”Când sunt chemat la…”

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri:„O singură dată…'

Vaccinarea anti-COVID-19, subiect principal în serialul Las Fierbinți

În serialul Las Fierbinți a fost abordat un subiect extrem de controversat în ziua de astăzi: vaccinarea. Producția de la ProTV a reușit să expună beneficiile vaccinului într-o notă amuzantă. Actorul Adrian Titieni a jucat rolul unui medic care ajunge în sat pentru a susține un discurs pe tema vaccinării.

„Aveți informații absolut greșite. Dacă e să alegeți între mine și domnul de aici ca să creșteți vite, pe cine întrebați, pe mine sau pe dânsul? Pe el, de ce? Pentru că el se pricepe, e de specialitate. Între mine și domnul primar, dacă e să aflați despre vaccin, pe cine întrebați? Pe mine. Oameni buni, vaccinul nu e obligatoriu. Îl face cine vrea, dar ce pot eu să vă spun, se moare de la virusul ăsta. Nu e de glumă. Nu e o simplă răceală, cum zice domnul Firicel.', a fost începutul discursului său.

„Vaccinul ăsta nu are cip'

În aceeași notă amuzantă, actorul a descris întreaga situație referitoare la vaccin. Acest lucru poate fi un adevărat succes pentru campania de vaccinare aflată în desfășurare.

„Oameni buni, vaccinul ăsta nu te face Illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea la femei sau altă prostie. E vârful cuceririlor medicale pe care le-a făcut de mii de ani omul. Nu dați cu piciorul la așa ceva, vă rog din suflet. Nu spuneți nu, doar așa să vă aflați în treabă, că vă jucați cu viețile dumneavoastră și e păcat.', a continuat el în serialul Las Fierbinți.

Las Fierbinți, despre vaccin pe înțelesul tuturor

Faptul că actorii serialului Las Fierbinți au reușit să ilustreze o scenă pe înțelesul tuturor, poate fi un adevărat succes. Oamenii care admiră personajele și producția ar putea avea mai multă încredere în mesajele transmise de ei decât în cele expuse de autorități.

„Sunt unii care bat toba și spun că ei nu bagă în ei așa ceva și corpul lor e ca un templu și nu acceptă, dar în templul ăsta bagă tot felul de alte prostii, parizer prost, țuică făcută din te-miri-ce și țigări cu nemiluita. La substanțele astea nu mai au niciun fel de pretenții', se arată în monologul pe care îl ține actorul care joacă rolul unui medic.

Sursă foto: Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter