Lili Sandu a povestit cu ce probleme s-a confruntat bebelușul la naștere: "O formă mai pronunțată de icter ne-a făcut să rămânem în spital mai multe zile"

Publicat pe

Lili Sandu a născut aproape de mijlocul lunii augut și a fost externată abia la 10 zile de la internare. Vedeta a dezvăluit acum cu ce probleme s-a confruntat bebelușul și stările prin care a trecut pănâ când au putut merge acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a vrut să nască natural, însă din păcate nu a fost posibil, vedeta fiind nevoită să facă cezariană: „Dumnezeu a avut alte planuri pentru mine sau Thomas pentru mama lui”.

„Am ajuns la spital, aveam deja contracții și împreună cu doctorul, am hotârât să facem cezariană. Aș fi putut să încerc, dar era mult prea riscant și pentru mine și pentru bebe și atunci am făcut operația de cezariană. Mi-a fost foarte teamă!', a transmis actrița.

Citește și: Trecutul neștiut al Annei Lesko. A venit la 16 ani din Republica Moldova și a fost dansatoare:„Inițial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete'/ EXCLUSIV

Cezariana a decurs bine, în cele din urmă, și chiar dacă se confrunta cu frisoane după naștere vedeta era în culmea fericirii că își văzuse bebelușul pentru puțin timp și că îl auzise plângând.

Lili Sandu a surprins pe blog și primul moment, extrem de emoționant de altfel, în care Silviu Tolu și-a văzut copilul, pe laptop.

Citește și: Sam Smith a dat frâu liber pasiunii în plină stradă!Artistul a fost surprins sărutându-se pasional cu noul iubit

Lili Sandu: „Există o incompatibilitate între grupa mea de sânge și a lui Silviu”

Problemele au început abia la 24 de ore, bebelușul confruntându-se cu o formă mai pronunțată de icter.

„Acum câteva săptămâni nu mi-am imaginat că voi trece printr-o perioadă mai dificilă, în maternitate. La 24 de ore de când l-am născut pe Thomas, o formă mai pronunțată de icter ne-a făcut să rămânem în spital mai multe zile. Am trăit niște clipe dure psihologic, nouă mamă fiind. Nu am știut cum să gestionez aceste stări”, a povestit Lili Sandu.

De asemenea, vedeta a făcut și un testimonial la cald din maternitate.

Citește și: Chadwick Boseman a murit la 43 de ani!Actorul se căsătorise în secret în ultimele luni de viață

„Sunt în a cincea zi de spitalizare pentru că la 24 de ore după ce am născut, doctorul neonatolog a descoperit o bilirubină destul de crescută, însemnând că are icter. Majoritatea copiilor au o formă mai ușoară de icter. S-a acționat cu promptitudine, iar Thomas a stat la acele lămpi speciale. Există o incompatibilitate între grupa mea de sânge și a lui Silviu. Au existat niște anticorpi care au dat peste cap acest nivel al bilirubinei. Stă în permanență la acele lămpi, sunt doar două momente ale zilei în care eu îl pot vedea, în care pot sta cu el și îl pot alăpta, și asta din a treia zi”, a transmis actrița cu lacrimi în ochi, din spital.

La trei săptămâni de la operație, vedeta și bebelușul nu mai întâmpină probleme, ea povestind că a fost speriată de ideea de cezariană, însă a reușit să se pună pe picioare încă din a doua zi.

Citește și: Dana Rogoz și-a botezat fetița!Imagini inedite de la petrecere

„Sunt la 3 săptămâni după operație și abia se mai vede o linie finuță acolo unde a fost tăietura. A doua zi m-am pus pe picioare pentru că trebuia să merg să duc lăpticul.[…]M-a speriat mai mult ideea de cezariană.'

Lili Sandu a povestit cu ce probleme s-a confruntat bebelușul la naștere: "O formă mai pronunțată de icter ne-a făcut să rămânem în spital mai multe zile"Lili Sandu a povestit cu ce probleme s-a confruntat bebelușul la naștere: "O formă mai pronunțată de icter ne-a făcut să rămânem în spital mai multe zile"

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter